Άλλη μια βραδιά καταξίωσης!

 

Τότε όμως μια τυρόπιτα έκανε 100 δρχ. και τώρα κάνει 680 (η φτηνότερη), οπότε πολλά άλλαξαν και η σύγκριση θα μας στεναχωρήσει, εμάς τους… τωρινούς που προλάβαμε – οι τυχεροί – και εκείνα τα χρόνια, αλλά σε εφηβική ή παιδική ηλικία.

Ας μείνουμε στο παρόν όπου σαφώς και υπάρχει δρόμος ακόμη για να κλεινόμαστε σπίτια τις Πέμπτες. Δεν παύει όμως να είναι μια βραδιά Ευρωπαϊκών αγώνων, με σημαντικό κίνητρο και για τον ΠΑΟΚ και για τον Άρη, με απαραίτητη τη νίκη και για τους δύο και με τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη και για τους δύο.

Άρα καλό θα είναι να τελειώσει θετικά και αυτή η βραδιά για τις ομάδες, για να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς την ονειρική κατεύθυνση που λέγαμε. Ίσως βιαζόμαστε λίγο, αλλά κάποια στιγμή πρέπει και να προχωρήσουμε, η λέξη «υπομονή» αρχίζει να ξεφτίζει όσο οι γενιές μεγαλώνουν και τα χρόνια περνάνε.

• Δύσκολο πράγματα η ειδησεογραφία και το ρεπορτάζ. Ελλείψει πωλήσεων είσαι ικανός να γράψεις και το πιο απίθανο σενάριο για να έχεις «κάτι» άλλο, σε σχέση με τους άλλους. Να φέρεις έναν παίκτη που κάνει 50 χιλιάδες ευρώ το μήνα, π.χ., ή να βγάλεις άχρηστο έναν άλλο παίκτη ή να πλέξεις σενάρια για μια ομάδα έναντι άλλης. Δύσκολοι καιροί, που θα βοηθήσουν όμως στο γενικό ξεκαθάρισμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top