Αμοιρίδης στο ΕΟΚ WebRadio: «Οι τέσσερις διαδοχικές άνοδοι δείχνουν το όραμα της Σταυρούπολης»

Με την εκτός έδρας νίκη της απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης (90-73), η Σταυρούπολη (Γ’ Εθνική, 6ος όμιλος) πήρε την άνοδο στη Β’ Εθνική για 1η φορά στην ιστορία της. Με αφορμή αυτήν την επιτυχία των Θεσσαλονικιών, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Αμοιρίδης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά είπε:

Για την επιτυχία της ανόδου στη Β’ Εθνική: «Τα παιδιά εισέπραξαν αυτό που δούλεψαν και μόχθησαν όλη τη σεζόν. Ουσιαστικά από πέρυσι που ξεκίνησε αυτό το ρόστερ και διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας, συνεχίσαμε στην ίδια κατεύθυνση και τον στόχο που είχαμε από τότε και ολοκληρώθηκε εχθές το απόγευμα (11/04) στην Ξάνθη όλη αυτή η προσπάθεια. Η ένταση και η χαρά ήταν απερίγραπτη και πάρα πολύ μεγάλη σε όλους, στη διοίκηση, στην ομάδα, στον κόσμο που μας περίμενε να γυρίσουμε πίσω. Ήταν πολύ ωραίες στιγμές για την περιοχή και για τη συνοικία της Σταυρούπολης που βρισκόμαστε εμείς».

Για τον στόχο που είχε η Σταυρούπολη: «Από τη στιγμή που ήρθαν στην ομάδα ο Κακαρούδης, ο Δασκαλόπουλος, ο Κουντουρατζόγλου και όλα τα άλλα παιδιά, ο στόχος ήταν η άνοδος και γι’ αυτό αποκτήθηκαν. Από πέρυσι ο στόχος ήταν ν’ ανέβει κατηγορία η ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Από φέτος που έγιναν 6 οι όμιλοι στη Γ’ Εθνική, ήταν λίγο περίεργο, γιατί ήταν πολύ μικρό το πρόγραμμα των 18 αγωνιστικών και μία κακή εμφάνιση και ήττα σε κάποιον αγώνα δεν ήταν εύκολο ούτε προλάβαινες να τη διαχειριστείς για να καλύψεις κάτι. Τα παιδιά που ήρθαν από πιο ψηλά δεν είχαν εικόνα της κατηγορίας, ήταν και περίεργη η δυναμική των ομάδων. Υπήρχαν μερικές ομάδες με υψηλή και άλλες με χαμηλή δυναμική και αυτό κάθε βδομάδα άλλαζε συνεχώς. Δεν υπήρχε μια ροή στο πρωτάθλημα, ήταν λίγο περίεργο είναι η αλήθεια».

Για τον αν ξεχωρίζει κάτι από τη φετινή χρονιά: «Σίγουρα η νίκη που μπορούμε να ξεχωρίσουμε και «συνοδεύτηκε» με την καλύτερη φετινή μας εμφάνισή ήταν το παιχνίδι με τον ΚΑΟ Δράμας (03/04, νίκη 80-64). Νομίζω πως η ομάδα της Σταυρούπολης δίκαια εισέπραξε την άνοδο. Σε πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών έκανε μόνο 2 ήττες και, μάλιστα, από τις ομάδες που ήταν ακριβώς πίσω της στο βαθμολογικό πίνακα».

Για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια: «Η ομάδα της Σταυρούπολης το 2018 ήταν στο Β’ τοπικό. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει κάνει 4 ανόδους και έχει βρεθεί στη Β’ Εθνική. Εγώ έχω προϋπάρξει και με την ομάδα της Ευκαρπίας και με του Ερμή Λαγκαδά στη Β’ Εθνική. Δεν ξέρουμε ακόμα το τι θα γίνει. Τα παιδιά της διοίκησης είναι πολύ φιλόδοξα και πολύ φιλότιμα. Είναι νέα στο χώρο, αλλά έχουν όραμα. Ελπίζω ότι θα γίνει κάτι καλό. Υπάρχει ένα πλάνο για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια στη σωστή κατεύθυνση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top