Ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ (18/5)

Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18/5, παρακαλούνται όσα σωματεία είναι εγγεγραμμένα στον κατάλογο της ΓΓΑ και έχουν δικαίωμα ψήφου και δεν έχουν λάβει σύνδεσμο zoom μέσω του οποίου θα μπορούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και ηλεκτρονικό μήνυμα από το «ΖΕΥΣ», να επικοινωνήσουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο legal@basket.gr ( τηλ. επικοινωνίας 2106818946) μέχρι την Τρίτη 17/5 στις 12 το μεσημέρι. Είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό, προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα και με την συμμετοχή όλων των σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου η Γενική Συνέλευση.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι μέχρι την Δευτέρα 16/5 στις 11 π.μ., είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για όλες τις προτεινόμενες τροποποιήσεις καταστατικού και κανονισμών της ομοσπονδίας. Κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο μπορεί μέχρι τότε να συμμετάσχει στον δημόσιο διάλογο καταθέτοντας τις προτάσεις του.

Τέλος, επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου που είναι ταμειακώς εντάξει και παρακαλούνται όσοι έχουν εκκρεμότητες να τις διευθετήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top