Ανακοίνωση κατά Παντελίδη από την ΚΑΕ Λάρισα

Αναλυτικά οι Θεσσαλοί αναφέρουν:

«Δυστυχώς υποχρεωνόμαστε να επανέλθουμε σε θέματα που αφορούν στην διαιτησία αλλά ο τρίτος διαιτητής του αγώνα μας με τον Πανιώνιο, ο κος Παντελίδης, δεν μας επιτρέπει να πράξουμε διαφορετικά.

Ο εν λόγω “κύριος” υποχρέωσε την ομάδα μας σε ήττα με τις καθοριστικές και “χειρουργικές” του αποφάσεις. Αποφάσεις που καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Παντελίδης εφηύρε φάσεις, όλες σε βάρος της ομάδας μας, με κορύφωση των περίεργων αποφάσεων του αυτή που το καταφανέστατο φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων από τον Ρας, στα 7” πριν το τέλος, το μετέτρεψε σε 2 βολές στερώντας μας την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, μην σεβόμενος ούτε την προσπάθεια της ομάδας μας, ούτε και έναν αθλητή που η παρουσία του κοσμεί το ελληνικό μπάσκετ.

Βέβαια οι προθέσεις του είχαν φανεί νωρίτερα, όταν την στιγμή που προσπαθούσαμε να “γυρίσουμε” στο παιχνίδι και τα είχαμε καταφέρει, μετέτρεψε σε φάουλ το καθαρό κόψιμο του Φλόιντ, δίνοντας την δυνατότητα στον Πανιώνιο να πετύχει δύο εύκολους πόντους από βολές.

Ο Παντελίδης ήταν αυτός που στα δύσκολα “καθάριζε” βγάζοντας την αντίπαλη ομάδα από την δυσάρεστη θέση και αυτός που καθόρισε το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα της ομάδας μας και μάλιστα σ’ ένα ματς- ντέρμπι με πολλές επαφές, όπου εμείς εκτελέσαμε 9 βολές και ο αντίπαλος 29!!!!

Θα πρέπει να κατανοήσουν πως η υπομονή μας εξαντλείται και δεν θα πρέπει να θεωρούν την αξιοπρέπεια και σοβαρότητα μας ως αδυναμία.

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιτρέψουμε στον Παντελίδη και τον κάθε Παντελίδη, να παίζει με τον κόπο και τα όνειρα της ομάδας μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top