Ανακοίνωση της Σταυρούπολης ενόψει του ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ, με… μηνύματα!

Ανακοίνωση με μηνύματα προς πάσα… κατεύθυνση εξέδωσε σήμερα η Σταυρούπολη, ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με το ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ να πλησιάζει ολοταχώς (Κυριακή, 5μ.μ., στο “Λ. Παπαδόπουλος”). Παράλληλα ενημερώνει για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και για την διαδικτυακή “ζωντανή” μετάδοση του αγώνα… 

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές της Σταυρούπολης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον φίλαθλο κόσμο της Ομάδας μας και όλης της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τη συμπαράσταση τώρα που η προσπάθεια μας φτάνει στην τελική ευθεία.

Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που ακόμη και απρόσμενα ίσως παρουσιάζονται ενώπιον μας, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο στόχος μας παραμένει η κορυφή και γι’ αυτήν θα παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά μέσα στα γήπεδα, όπως κάνουμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Αγκαλιάζουμε με θέρμη και εμπιστοσύνη τους αθλητές και προπονητές μας ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας και είμαστε βέβαιοι πως κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει την περήφανη πορεία τους προς τη Β’ Εθνική.

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας και όλους τους φίλους του Μπάσκετ πως η αναμέτρησή μας με τον ΚΑΟΔ, την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 17:00, στο κλειστό «Λ.Παπαδόπουλος», θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Για να μην μείνει ο φίλαθλος κόσμος του Μπάσκετ στο «σκοτάδι» σε έναν τόσο ενδιαφέροντα αγώνα, η Διοίκηση της Ομάδας μας κινεί ήδη τις διαδικασίες για τη «ζωντανή» διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα (Live Streaming) και καλεί άπαντες σε διαρκή συστράτευση κοντά στην Ομάδα για την επίτευξη των στόχων μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top