Ανανέωσε με ΤΣΣΚΑ για δύο χρόνια ο Ιτούδης

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 49χρονο κόουτςγια δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Κάτι απόλυτα λογικό, αφού ο ο Ιτούδης μετρά δύο τρόπαια Ευρωλίγκας και πέντε συνεχόμενες παρουσίες σε φάιναλ φορ της διοργάνωσης, από το 2014 μέχρι σήμερα. Παράλληλα, είναι πρώτος σε νίκες με 132 και σε αγώνες με 166, στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα. 

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε: «Ευχαριστώ την ΤΣΣΚΑ και τον Αντρέι Βατούτιν για το νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους παίκτες για τα αποτελέσματα που πετύχαμε μέχρι τώρα. Προφανώς από την πλευρά μου, όλα έχουν να κάνουν με την ομαδική δουλειά των προπονητών, του επιτελείου και όλων όσοι δουλεύουν για την ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονούμε για ακόμα μια μακρόχρονη συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και καλό μπάσκετ. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς που εμπιστεύονται την ομάδα, ο σύλλογος κάνει το καλύτερο για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Η ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά, για να σας κάνει περήφανους».

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, επισήμανε από την πλευρά του: «Οι δύο τίτλοι σε πέντε χρόνια μιλούν από μόνοι τους, οπότε ο Δημήτρης και το επιτελείο του έφεραν εις πέρας το έργο. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιτυχίες. Βλέπουμε την αγάπη που έχει ο Δημήτρης για την ομάδα και την δουλειά του, την αίσθηση ευθύνηες και τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει. Μέρος αυτού οφείλεται και στη δουλειά του προπονητικού επιτελείου, που κάνει την ομάδα να παίζει θεαματικό μπάσκετ, βοηθά να δημιουργείται οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και φέρνουμε όλο και περισσότερους οπαδούς στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε κι άλλες μεγάλες νίκες σε κάθε κατεύθυνση μαζί».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top