Αναπτυξιακό πρόγραμμα: Στην Καβάλα η συνέχεια των παρουσιάσεων

Η Καβάλα είναι η δεύτερη πόλη που θα φιλοξενήσει εκδήλωση παρουσίασης του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, το οποίο έχει αρχίσει να λειτουργεί σε όλη τη χώρα μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του.

Την Τετάρτη 8/12 και ώρα 17.00 στην δημοτική βιβλιοθήκη της Καβάλας, ο υπεύθυνος του προγράμματος για τη Βόρεια Ελλάδα, Νίκος Σταυρόπουλος θα κάνει την λεπτομερή του παρουσίαση, μετά από αυτήν που είχε προηγηθεί στην Κοζάνη και ήταν η εναρκτήρια σχετική εκδήλωση. Μαζί του θα είναι και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης.

Η στόχευση από πλευράς ΕΟΚ είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αναλυτική ενημέρωση όλων των σωματείων στη χώρα για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για την επανεκκίνηση του μπάσκετ και τη σωστή ανάπτυξή του.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6947730365 με τον Σπύρο Κάτσικα, αφού και σε αυτή την εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top