Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ηρακλής-Ιωνικός

Ο ΕΣΑΚΕ αποδέχθηκε το αίτημα του Ιωνικού για αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και το Ιβανώφειο την προσεχή Κυριακή (21/11, 17:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι Νικαιώτες κατέθεσαν επίσημη πρόταση αναβολής του αγώνα το βράδυ της Παρασκευής, μετά τα τέσσερα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στις τάξεις τους της τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, ο Ιωνικός έχει να διαχειριστεί και μερικούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα η συμπλήρωση ομάδας να ήταν εξ αρχής δύσκολη υπόθεση.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα από τον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, που ελήφθη κατά την συνεδρίασή της μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 21.11.2021 και ώρα 17:00 αγώνας, ο οποίος θα διεξάγετο κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή και του Ιωνικού HNC Revolution στο Ιβανώφειο Θεσσαλονίκης, στo πλαίσιo της 8ης αγωνιστικής Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί,  στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού  COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας του Ιωνικού HNC Revolution.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top