Αναβλήθηκε το Προμηθέας-Παναθηναϊκός, λόγω… ΠΑΟ-Ολυμπιακού!

Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για τις 19:15 στις 6/11 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League, αλλά μεταφέρθηκε για το νέο έτος (2/1). Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ματς είχε σχεδόν ίδια ώρα έναρξης με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Παράλληλα, η αναμέτρηση Περιστέρι bwin-Καρδίτσα Βιολογικό χωριό θα ξεκινήσει στις 19:15 την Κυριακή (6/11) και όχι στις 17:00.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League:

* Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση live από την ΕΡΤ3.

* Η συνάντηση Περιστέρι bwin – Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3.

* Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών Carna θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής διαμορφώνεται ως εξής:
Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς με τον Προμηθέα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top