Ανεβάζει ρυθμούς η Σταυρούπολη! PICS

Η προετοιμασία της Σταυρούπολης ενόψει της έναρξης της σεζόν εντείνεται. Η ομάδα του Παναγιώτη Αμοιρίδη ανεβάζει ρυθμούς και μετά το δυνατό φιλικό που έδωσε με τον ισχυρό φέτος Αία Ευόσμου, θα πατήσει περισσότερο “γκάζι”, ώστε να φτάσει εγκαίρως στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.
Στον αγώνα με την ομάδα του Ευόσμου η εικόνα ήταν θετική και παρά τις αλλαγές που έκανε η τεχνική ηγεσία, προκειμένου να δοκιμάσει πρόσωπα και “σχήματα”. Και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και αυτή τη νέα χρονιά.
Αύριο, Κυριακή, η ομάδα έχει προπόνηση κανονικά και κατόπιν του ρεπό της Δευτέρας θα “πατήσει” κι άλλο το “γκάζι” οδεύοντας στο νέο φιλικό με τον Μακεδονικό, που θα είναι κι αυτό δυνατό. Κατόπιν έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με τη ΜΕΝΤ.
Οι Stavs συνεχίζουν, την ίδια στιγμή, την αναζήτηση ενός ακόμη ψηλού, προκειμένου να θωρακίσουν κι άλλο την ομάδα τους, μια που η διοίκηση Χεμπεκίδη είναι αποφασισμένη να στηρίξει όσο το δυνατόν την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών για μια καλή χρονιά φέτος στην κατηγορία.
Παράλληλα συνεχίζεται και η “εκστρατεία” χορηγικής ενίσχυσης της ομάδας από επιχειρήσεις της περιοχής, η οποία ήδη έχει πολύ θετικά αποτελέσματα, αλλά όπως όλοι γνωρίζουν, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top