Αγγελακόπουλος στο #Μένουμε_Μπάσκετ του BasketPlus: «Οικογένεια μου ο Ηρακλής, από τους τελευταίους ρομαντικούς ο Δρακόπουλος»

Για την νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην Λάρισα:
 
Ήταν μία δύσκολη απόφαση, το σκεφτόμουν χρόνια. Ήρθε και η επαγγελματική πρόταση και δεν είμαι 25 ή 30. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου δεν θα παίξω, αλλά επειδή ακόμη με τρώει θα πω ότι ποτέ δεν ξέρω.
 
Για την σχέση του με την Θεσσαλονίκη:
 
Στην Θεσσαλονίκη πέρασα τέσσερα εκπληκτικά χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή, μία μεγάλη ομάδα που την αγάπησα, με αγάπησε ο κόσμος και έκανε πολλούς φίλους μέσα από εκεί.
 
Για την χρονιά της ανόδου με τον Ηρακλή:
 
Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Παρόλο που η ομάδα στήθηκε με πολύ ταλέντο από τον κύριο Χατζηκυριακίδη κάπου σταθήκαμε στην αρχή, πάντα σε τέτοιες καταστάσεις την πληρώνει ο προπονητής. Ήρθε ο κ.Μέξας, άλλαξε την ομάδα και δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Κάπου στα Χριστούγεννα είχαμε μία πολύ δύσκολη καμπή που χάσαμε δύο παιχνίδια. Υπήρξαν κάποια προβλήματα αλλά η ομάδα έμεινε ενωμένη, έμεινε μία γροθιά και για αυτό δικαιωθήκαμε στο τέλος. Ήταν μία ομάδα με την έννοια της ομάδας.
 
Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα από την οποία έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες και έδωσαν πράγματα που εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε. Αλλά παρόλα αυτά δίναμε τα πάντα στο παρκέ και αυτό ήταν που αγκάλιασε ο κόσμος. 
 
Θέλαμε και εμείς πολύ να ανέβει η ομάδα και χαιρόμαστε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο, καμαρώνουμε με  το πως είναι η ομάδα. Έχουν μείνει πάρα πολλά παιδιά στην ομάδα και έχουμε και εμείς επαφή.
 
Ο Ηρακλής είναι πλέον οικογένεια μου, ιδίως αφού πετύχαμε τον περσινό στόχο.
 
Για το κλειδί της περσινής ομάδας:
 
Όταν ξεκινάς ένα χτίσιμο μιας ομάδας είναι η καθημερινότητα. Έλεγα πάντα ότι καλύτερα να έχεις 9 παίκτες αντί για 12 αλλά να υπάρχει οργάνωση. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές, γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι τυχερός που έχει καλούς ανθρώπους αλλά και ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα.
 
Για την φετινή ομάδα του Ηρακλή:
 
Χτίστηκε μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, πολύ ταλέντο και αρκετά μεγάλο μπάτζετ. Πραγματικά θεωρώ ότι με τα παιδιά που ήρθαν στο σταφ, όπως ο ΓΙώργος ο Σιγάλας, ο Γιώργος ο Τσιάρας θα ανέβαινε η ομάδα ακόμη πιο πολύ. Θα πήγαινε η ομάδα φουλ για εξάδα.
 
Ο κόσμος του Ηρακλή στηρίζει, πρέπει να κάνει  υπομονή. Έχει έναν πρόεδρο που στηρίζει την ομάδα και είναι από τους τελευταίους ρομαντικούς. Που σκέφτεται, που έχει όραμα και θέλει να κάνει πράγματα. Στα δύσκολα δεν θέλει απογοήτευση, και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες.
 
Για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ:
 
Είναι πρωτόγνορες οι καταστάσεις για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ομάδες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Τι να πούμε; Για τον Άρη με τον οποίο ερήμωνε η Ελλάδα; Aκόμη και ο ΠΑΟΚ με τον Πρέλεβιτς. Όλο αυτό είναι αλυσίδα από τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει να βρεθούν λύσεις.
 
Για την Λάρισα:
 
Έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια. Και ο κ.Ριζούλης θεωρώ ότι είναι ένας από τους “τελευταίους ρομαντικούς”. Η ομάδα πήγε πολύ καλά σε αυτήν την χρονιά και του χρόνου πιστεύω ότι θα πάει ακόμη καλύτερα. Έφερε παίκτη που έχει πάρει πρωτάθλημα ΝΒΑ. Πήρε τον Βαγγέλη Αγγέλου που είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top