Αγγελίδης: «Γράφουμε ιστορία, για πρώτη φορά στο EuroCup ο ΠΑΟΚ»

Για πρώτη φορά, και παρά το γεγονός πως οι συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές ήταν, το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο EuroCup, με τον Βασίλη Αγγελίδη να εκφράζει δημόσια την περηφάνιά του, κάνοντας λόγο για νέους δρόμους με προοπτική.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε όλους τους χώρους, λόγω της πανδημίας, όπως και στον χώρο του αθλητισμού, σταθήκαμε στο ύψος του ονόματος του Συλλόγου μας, κάνοντας μία αξιοζήλευτη πορεία, η οποία μας έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος θα συμμετάσχουμε στο EuroCup. Είμαι πολύ ικανοποιημένος σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, αφού το μότο μου είναι «πάντα ψηλότερα» και «εμείς ή κανείς», που καταφέραμε αυτή την διάκριση και επιτυχία.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, τις αθλήτριες, τους προπονητές. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, οι οποίοι στέκονται δίπλα μας, και με σύνεση, στόχο και αισιοδοξία, καταφέρνουμε να διακριθούμε. Όσον αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή εύχομαι να ανοίξουν νέοι δρόμοι και προοπτικές για την ομάδα μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top