Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ αποκτά έδρα αντάξια της ιστορίας της»

 Την ιστορική σημασία της σημερινής ημέρας για την ΑΕΚ υπογράμμισε κατά την παράδοση του κλειστού των Άνω Λιοσίων ο Μάκης Αγγελόπουλος.
Κατά την ομιλία του στη σχετική εκδήλωση παραλαβής των εγκαταστάσεων, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε ότι η «Ένωση» μπαίνει σε νέα εποχή, καθώς αποκτά έδρα αντάξια της ιστορίας της.
Αφού προανήγγειλε λοιπόν μια «κιτρινόμαυρη Πολιτεία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ξανά», δεσμεύτηκε ότι θα γίνει προσπάθεια να φιλοξενηθεί είτε το Final-4 του BCL, είτε το Διηπειρωτικό Κύπελλο.
Αναλυτικά η ομιλία του Αγγελόπουλου
«Φίλες και φίλοι, σήμερα για εμάς είναι ιστορική μέρα. Ένα αιώνιο πρόβλημα επιλύεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η βασίλισσα ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της. Η ΑΕΚ αποκτά έδρα αντάξια της ιστορίας της. Με την στήριξη της πολιτείας σε δύο κοινοβουλευτικές περιόδους η τάξη αποκαθίσταται.
Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που υλοποίησε την υπόσχεση του. Ευχαριστώ τον υφυπουργό κύριο Αυγενάκη. Απέδειξε με τις δράσεις του αλλά και με φορολογικές παρεμβάσεις πως βοηθάει στον ελληνικό αθλητισμό.
Ευχαριστώ τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που μας στήριξε. Η ΑΕΚ θα συνεργαστεί με τον δήμο Φυλής και θα στηρίξει το πρόγραμμα Φυλή 2021. Η κιτρινόμαυρη πολιτεία θα είναι κάτι που όμοιο του δεν έχει υπάρξει ξανά.
Ευχαριστώ όλο το επιτελείο και το σταφ της ΑΕΚ όπως και τους χορηγούς που αγκάλιασαν το εγχείρημα.
Από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της διοίκησης βάλαμε στόχους και δεν κάναμε πίσω. Η κατάκτηση τίτλων, διεθνών τίτλων, η δημιουργία της ταινίας 1968, η διοργάνωση του πιο πετυχημένου φάιναλ φορ καθώς και δράσης υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών, ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού. Φτάσαμε στην κορύφωση με μια ιστορική συμφωνία.
Για τους φίλους της ΑΕΚ θα πω ότι η ανθρωπότητα περνάει δύσκολες ώρες. Αντιμετωπίζουμε παθογένειες δεκαετιών όμως είμαστε μπροστά και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να είναι η ομάδα πρωταγωνίστρια. Πλέον έχουμε το σπίτι μας. Ξεκινάμε δουλειά».

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top