Αγγέλου: «Λάθος προσέγγιση όταν φτάσαμε στο +9»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό και ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στο τελευταίο διάστημα όπου η ομάδα του έπαθε «μπλακ άουτ».

Όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη σειρά μπορείς να τη δεις από πολλές πλευρές. Να δεις τι έγινε στο πρώτο στο δεύτερο στο τρίτο, στο τέταρτο παιχνίδι και να χωρίσεις σε κατηγορία. Να αξιολογήσεις αυτά τα τέσσερα δεκάλεπτα. Το σημερινό παιχνίδι διαχειριστήκαμε λάθος την προσέγγιση στους 9 πόντους. Και όταν πηγαίνεις να αντιμετωπίσεις στα ίσια μια διαφορά 9 πόντων με διαφορετικούς παίκτες η αγορά δεν κάνει λάθος. Πρέπει να έχεις σεβασμό και να μην χάσεις το μυαλό σου. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που κάναμε που σε αυτή τη σειρά ήταν σημαντική και ευχαριστώ τους παίκτες. Να συνεχίσουμε».

Για το σε πόσα από τα 4 παιχνίδια η ΑΕΚ ήταν καλύτερη: «Ήταν και στα τέσσερα ανταγωνιστική. Ήταν παράμετροι μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η σειρά ανέδειξε προσωπικότητες και από τον  Παναθηναϊκό αλλά και από εμάς. Σε αυτό το επίπεδο και σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιολογούμε τις αποφάσεις που παίρνουμε. Δεν μπορούμε να παίρνουμε τις αποφάσεις με το ένστικτο. Το σκορ είναι βασική παράμετρος να ελέγξεις το ένστικτό σου».\

Για το αν παρασύρθηκε η ΑΕΚ στο +9: «Ναι. Και σε αυτό έχω συμμετοχή και εγώ».

Για τον Μόουζες και τη συμμετοχή του στους ημιτελικούς: «Ο Μόουζες είναι θαύμα που παίζει. Έχει οστικό οίδημα και στα δύο πόδια. Η επιλογή έγινε με κάποια κριτήρια. Παίρνουμε την απόφαση με βάση τους παίκτες που έχουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top