Απάντηση Άρη σε Περιστέρι bwin: «Μας εκπλήσσει που υπερασπίζεστε την κα Τσαρούχα στην ένσταση»

Η ΚΑΕ Άρης απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα την Τρίτη το Περιστέρι bwin και τονίζει πως δεν τοε εκπλήσσει η αναφορά για τα διαιτητικά σφυρίγματα, αφού πιστεύουν πως θα τους δικαιώσει το βίντεο σε αυτά, αλλά το γεγονός πως υποστηρίζουν την πρώτη διαιτητή της αναμέτρησης, Βάσω Τσαρούχα, στο θέμα της έφεσης που κατέθεσαν οι «κίτρινοι».

Η ανακοίνωση

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι, ως “απάντηση” στη δική μας για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα.

Δεν εκπλησσόμαστε τόσο για την αναφορά στη διαιτησία του αγώνα καθ’ αυτή (δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό) κι, αν όντως δούμε μαζί ξανά το παιχνίδι, ξέρουμε ποιος θα φύγει δικαιωμένος από το δωμάτιο. Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι η κίνηση της ΚΑΕ Περιστέρι να υπερασπιστεί την κα Τσαρούχα για την ένσταση, την οποία καταθέσαμε.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν κατέθεσε ένσταση για τα σφυρίγματα του αγώνα, αλλά για κακή εφαρμογή κανονισμού αναφορικά με τη διακοπή της αναμέτρησης και την εκκένωση του “Nick Galis Hall”. Ως ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εμπλέξαμε πουθενά το Περιστέρι στα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή, κάτι μάλιστα που δηλώθηκε και δημόσια από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. Οπότε, προς τι η πρεμούρα για το “εκτός παρκέ έργο” της Ελληνίδας ρέφερι;

Τα περί τοξικότητας, τα επιστρέφουμε. Στο “Nick Galis Hall” υπάρχουν 5.000 φίλαθλοι σε κάθε αγώνα, οι οποίοι ποτέ δεν όρμησαν στα επίσημα και έδειραν τους φιλοξενούμενους…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top