ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μηδενίστηκαν οι Γαλάζιοι από την ΕΚΑΣΘ!

Οι Γαλάζιοι κι ο Ηρακλής είχαν ενημερώσει εγκαίρως, η Ένωση όμως κατακύρωσε τον αγώνα με 0-20 για την ομάδα του Ασβεστοχωρίου που έτσι προηγείται με 1-0 στις νίκες. Ο επόμενος αγώνας είναι την Παρασκευή στο Ασβεστοχώρι, ενώ οι Γαλάζιοι τονίζουν πως πρόκειται περί κατάφωρης αδικίας και μάλιστα υποστηρίζουν πως εδώ και καιρό είχαν ζητήσει από την ΕΚΑΣΘ να ενημερωθούν για το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων, κάτι που δεν έγινε, ενώ και τώρα ζητούν την ημέρα διεξαγωγής του τρίτου αγώνα, αν χρειαστεί, κάτι που επίσης μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. 

 

Αντίδραση υπάρχει και από τον Ηρακλή, καθώς με δικό του έγγραφο ενημερώθηκε η ΕΚΑΣΘ για το πρόβλημα της γηπεδότητας, ενώ και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες διαπιστώθηκε, όπως λένε, μια αντιδεοντολογική αντιμετώπιση που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει για να λυθεί ένα πρόβλημα που αφορά ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, όπου παίζουν φοιτητές και εργαζόμενοι και τα γήπεδα είναι δυσεύρετα, κάτι που η Ένωση γνωρίζει πολύ καλά. 

 

Σε κάθε περίπτωση εκείνο που είναι το λογικό είναι πως το μπάσκετ πρέπει να παίζεται στα γήπεδα (πού αλλού; στα τηλέφωνα και στις ανακοινώσεις;) και ο καλύτερος να κρίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Στα χαρτιά άλλα αθλήματα ορίζουν τους πρωταθλητές, όχι το μπάσκετ. Ιδίως το ερασιτεχνικό! 

 

Οι αντιδράσεις αναμένεται να έχουν και συνέχεια, όπως και το… ρεπορτάζ μας! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top