Αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τους άνδρες της ΧΑΝΘ-PICS

Στο περιθώριο αυτής της συνάντησης ο  πρόεδρος Γιάννης Σωσσίδης, έδωσε το περίγραμμα του πλάνου που θα χαράξει συνολικά το τμήμα την επόμενη χρονιά. Σε δηλώσεις του στο ymca.gr μεταξύ άλλων είπε: «Η ΧΑΝΘ θα συνεχίσει στην ίδια γραμμή που χάραξε τα τελευταία χρόνια θα βλέπει ενιαία το άθλημα, με έμφαση στις ακαδημίες το παιδικό το εφηβικό που έχουν διακρίσεις τα τελευταία χρόνια όπως είχαν και φέτος και κορύφωση αυτής της προσπάθειας θα είναι η αντρική μας ομάδα.

Μας αρέσει το μοντέλο που ήδη υπηρετούμε, μιας ομάδας πλαισιωμένης από παίκτες με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας , αυτό το μοντέλο θέλουμε να ενισχύσουμε και για αυτό τον λόγο θα ανεβάσουμε κι άλλους καλαθοσφαιριστές από την εφηβική και την Κ20 στους άντρες. Θέλουμε αυτή η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην Β΄ Εθνική πιο έμπειρη και στην συνέχεια να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστεί στην Β΄ Εθνική».

Για την επόμενη χρονιά είπε: «Σε μια εβδομάδα με 10 ημέρες θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για την νέα χρονιά. Εντός Ιουνίου θα ανακοινωθεί το προπονητικό τιμ. Θέλουμε μια ενιαία λειτουργία για το παιδικό το εφηβικό και το αντρικό. Θέλουμε ένα τιμ ανθρώπων που θα συνεργάζεται μεταξύ τους ώστε η ΧΑΝΘ να παίζει παντού το ίδιο στυλ μπάσκετ. Όταν κατεβαίνει η αντρική ομάδα στο παρκέ θέλουμε να φαίνεται πως κατεβαίνει μια σχολή μπάσκετ».

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο κ. Σωσσίδης δήλωσε: «Ευχαριστήσαμε τους παίκτες για την προσπάθεια σε μια χρονιά με πολλές ατυχίες, τραυματισμούς… Χάσαμε για μια νίκη την παραμονή. Θέλουμε την επόμενη χρονιά να μείνουν όσο δυνατόν περισσότεροι στην ομάδα. Ιδίως οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να αισθάνονται μέσα τους και μια ηθική υποχρέωση να επαναφέρουν την ΧΑΝΘ στην Β΄ Εθνική». Το «παρών» στην όμορφη εκδήλωση έδωσε πλήθος μελών του ΔΣ..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top