Άρης: Ανάρπαστη η φανέλα της Γάνδης

Η ενημέρωση του Α.Σ. Άρη:

Ήταν μία κίνηση που ο κόσμος του ΑΡΗ περίμενε για πολλά χρόνια. Και η ανταπόκρισή του στο πρώτο «κύμα» ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Την Παρασκευή (22/1) βγήκαν προς διάθεση οι φανέλες του ΑΡΗ από τη χρονιά 1987-88, όπου ο Αυτοκράτορας πήγε στο πρώτο Final Four Κυπέλλου Πρωταθλητριών της ιστορίας του, στη Γάνδη. Οι φίλοι του ΑΡΗ έδειξαν «με το καλημέρα» τη «δίψα» τους για την αγορά των θρυλικών εμφανίσεων. Αποτέλεσμα, μέσα σε λιγότερο από δύο μέρες, η πρώτη «παρτίδα» να έχει εξαφανιστεί!

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία παραγωγής και έλευσης νέων αποθεμάτων. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να συνεχίσουν τις παραγγελίες τους, είτε μέσω της VIVA, είτε μέσω της διαδικασίας του Click Away. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να γίνει, μπορεί να γίνει τηλεφωνική παραγγελία στο 2310 305402 και ο φίλος του ΑΡΗ να περάσει από τα γραφεία του Α.Σ. για να παραλάβει τη φανέλα του, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του Ερασιτέχνη. Λόγω των μαζικών παραγγελιών, ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστέρηση στην παραλαβή.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο για τη συγκινητική ανταπόκρισή του. Κάθε σπίτι φίλου του ΑΡΗ πρέπει να έχει τη θρυλική εμφάνιση της Γάνδης και είμαστε ακόμα στην αρχή…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top