Άρης: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Στη διάθεση των φίλων του Άρη τέθηκαν τη Δευτέρα τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (17:15) για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Τα εισιτήρια τιμώνται από 15 ευρώ και αναμένεται να εξαντληθούν.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα (06/11) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/12, στις 17:15, στο «Nick Galis Hall».

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την Κυριακή δίνει ένα σπουδαίο αγώνα και το «Nick Galis Hall» αναμένεται να γίνει και πάλι σημείο αναφοράς, όντας κατάμεστο από γωνιά σε γωνιά!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ: ΤΙΜΗ
1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10: 15€
8-9 VIP: 20€
Gold: 50€
Court Side: 200€
5-6: 15€
Παιδικό (7-13 ετών): 5€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 19:00, το Σάββατο 10:00 έως τις 15:00 και ανήμερα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη..

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή, από τις 15:15.

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στην Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στo BKT EuroCup.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄ την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια (7-14 ετών) διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη More.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top