Αρβανίτης: «Η Πολιτεία οφείλει στον Άρη την παραχώρηση του Αλεξανδρείου»

Είπε συγκεκριμένα:

«Θα ξεκινήσω με κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό και αφορά την ενότητα του Άρη. Είμαστε μία διοίκηση που πιστεύει στην ομαδικότητα, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη όσον αφορά το καλό του συλλόγου και όλων των τμημάτων. Η βάση μας είναι αυτή, η ενότητα και η αγάπη μεταξύ μας.

Θέλω να αναφερθώ στις ακαδημίες μπάσκετ. Από το 2001 μου είχε ανατεθεί το μπάσκετ όσον αφορά τις ακαδημίες. Παραλάβαμε 49 παιδιά και το 2012 παραδώσαμε 465 παιδιά και πολλά πρωταθλήματα. Καλώ όλους τους Αρειανούς να γράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μπάσκετ του Άρη. Μέσα από αυτές βγήκαν παιδιά που έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο, από το ΝΒΑ μέχρι την Ευρωλίγκα.

Για τις εκκαθαρίσεις των ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΑΕ Άρης: “Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι τα κύρια έσοδα του ΑΣ. Από την ΠΑΕ έχουμε γνώση ότι λάβαμε όλες τις εκκαθαρίσεις μέχρι και την προηγούμενη σεζόν. Οσον αφορά την ΚΑΕ, έχουμε λάβει μέχρι την σεζόν 2017-18 και αναμένουμε εκείνες της περσινής σεζόν ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ποσοστά που έχουμε να παίρνουμε από την ΚΑΕ. Χρήματα δεν πήραμε αλλά είναι κάτι που θα δούμε ενδοοικογενειακά”.

«Είχε γίνει ένα αίτημα στην ΚΑΕ από την προηγούμενη διοίκηση για οικονομικό έλεγχο. Δεν είδα τα στοιχεία που δόθηκαν. Θα κάνουμε μία συνάντηση με τη διοίκηση της ΚΑΕ για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Ο δικός μας ρόλος είναι αυτός του θεματοφύλακα. Πρέπει να ελέγχουμε το πως πορεύονται ΠΑΕ και ΚΑΕ. Από την αδράνεια, την αμέλεια ή την πίεση προς τον Α.Σ., ειδικά το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και το μπάσκετ, οδηγήθηκαν σε άσχημες καταστάσεις. Θυμάστε τι γινόταν το 2012. Ο Α.Σ. πρέπει να έχει γνώση, όχι να αποφασίζει, για το πως πορεύεται η ΚΑΕ οικονομικά και όσον αφορά τα χρέη. Δεν θα επιβάλλουμε απόψεις. Θα το ζητήοσυμε και πσιτεύω δεν θα μας το αρνηθεί κανείς”.

Για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου στον Άρη: “Το θέμα του Παλέ είναι κάτι που φαίνεται να είχε ωριμάσει στην προηγούμενη κυβέρνηση. Είναι στόχος. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Το οφείλει η Πολιτεία στον Άρη και θα το κοιτάξουμε θερμά ώστε να το πετύχουμε. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα πάρει τις πρωτοβουλίες που πρέπει”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top