“Μπαμ” στο… 90′ για τη Σταυρούπολη, με “άρωμα” Α1 – Πήρε τον Δημαλή από τον Ηρακλή! PICS

Κρατούσε το καλύτερο για το… τέλος! Η Σταυρούπολη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ της τον πολλά υποσχόμενο σέντερ του Ηρακλή, Νίκο Δημαλή, κάνοντας το “μπαμ” στο… 90΄! 

Χάρη σε αστραπιαίες, όσο και μεθοδικές κινήσεις, της διοίκησης Χεμπεκίδη-Κυρλίδη και με “αιχμή του δόρατος” τον GM Γιώργο Ευθυμιάδη, οι “Σταβς” έπεισαν τον Ηρακλή πως το καλύτερο βήμα για την καριέρα του ταλαντούχου Δημαλή είναι να δοθεί με υποσχετική στην ομάδα τους, να παίξει πολλά λεπτά σε ένα σκληρό πρωτάθλημα και να επιστρέψει πιο έτοιμος και σκληραγωγημένος στην ανδρική ομάδα του “Ημίθεου”. Να σημειωθεί ότι οι παράγοντες των “Σταβς” ήταν εδώ και καιρό σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση του Ηρακλή, αλλά και με την τεχνική ηγεσία, με στόχο το καλύτερο πρωτίστως για τον αθλητή…

Ο Δημαλής είναι γεννημένος το 2004, έχει ύψος 2.07, έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων και ανήκει στον Ηρακλή, προερχόμενος από τον Βαφύρα Πιερίας. Πρόκειται για έναν σέντερ που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και με σκληρή δουλειά μπορεί να καθιερωθεί σε υψηλά επίπεδα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο αθλητής ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Παναγιώτη Αμοιρίδη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και η είδηση αυτή προφανώς και χαροποιεί ήδη τους φίλους της ομάδας και εντείνει την επιθυμία για στήριξη σε μια αγνή και άκρως μπασκετική προσπάθεια που ξεκινά στη Δυτική Θεσσαλονίκη! 

Η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας για τη νέα χρονιά συνεχίζεται…

Στο στιγμιότυπο ο διεθνής σέντερ με τον GM της ομάδας της Σταυρούπολης, Γιώργο Ευθυμιάδη…

Και με την Εθνική…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top