Μπαμ, ζιπ, αχ…

-Ανάλογο θρίλερ όμως εξελίσσεται και στο θέμα της τακτοποίησης των πολλών εκκρεμοτήτων που άφησαν προίκα οι προηγούμενες διοικήσεις.

-Παρένθεση…

-Με τις «κόκκινες γραμμές» έγινε κάτι; Μπα…

-Επιστροφή…

-Οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν λύσεις, αλλά σε αρκετά συναντούν τοίχο, αφού πάντα διάθεση και ευελιξία από την άλλη πλευρά δεν παρατηρείται. Την Τετάρτη 22/7 λήγει η προθεσμία για την αντικατάσταση του ποσού των 24000 ευρώ στην εγγυητικής μετά την μερική κατάπτωση που κέρδισε νομικά ο Κόνιαρης.

-Αυτές τις ημέρες έγινε προσπάθεια διακανονισμού, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Με την απόφαση ανα χείρας ο δικηγόρος του παίκτη μπορεί να πάρει τη Τετάρτη όλο το ποσό και δεν μπαίνει σε διαδικασία προκαταβολών. Έτσι δεν μένει τίποτε άλλο από την άμεση αντικατάσταση των 24000 ευρώ.

-«Μα τι θέλουν; Να πτωχεύσει ο ΠΑΟΚ και να μην πληρωθούν;» ήταν αυτό που κατά κόρο ακούγονταν τις τελευταίες ώρες στο «Παλατάκι». Ίσως όμως θα ήταν καλύτερα να το ακούσουν όσοι συνέβαλλαν στο τωρινό οικονομικό χάλι κι όχι όσοι θέλουν τα δεδουλευμένα τους, όσο πιεστικοί και αν είναι σε ένα άθλιο περιβάλλον μετά και το τρίμηνο λοκντάουν.  

-Φυσικά στον ΠΑΟΚ θα είχαν βγει με… πυρσούς στο δρόμο αν ήταν μόνο ο Κόνιαρης. Σειρά για καταβολές παίρνουν οι Χάτσερ, Αθηναίου, Τζαμάλ Τζόουνς, ενώ ήδη έχουν λάβει χρήματα παίκτες παλαιότερων χρόνων (από 2016-17…).

-Υπάρχουν όμως και αυτοί της φετινής σεζόν (2019-20). Παρά το μικρότερο μπάτζετ, τα «δώρα» και την πρόωρη λήξη της σεζόν. Κάτι άφησε, έστω και αν ακόμα «παίζεται» το 70% ή 80% των καταβολών της χρονιάς.

-Για παράδειγμα η ΚΑΕ οφείλει σε Νόουλς, Ουίγκινς και στον ατζέντη τους πάνω από 40 χιλ. δολάρια, ενώ τακτοποίηση φέρεται περιμένουν και οι «έξτρα» Μπράουν, Ουίλιαμς, Ρετ, που έπαιξαν ελάχιστα και δεν πρόλαβαν να χρεώσουν περισσότερο.

-Κάπως έτσι η ιστορία γράφει για το οτι η ομάδα χρωστά σε τρεις 12άδες… Για να πανηγυρίζουν τα στελέχη της μια 3η θέση και έναν εκ των πραγμάτων χαμένο τελικό, αλλά και μια 5η θέση με 6 επαγγελματίες στο πάγκο (sorry αλλά αυτό για ΠΑΟΚ ήταν πάνω από κάθε άλλη ντροπιαστική εικόνα…).

-Άν το νυν οικονομικό χάος άξιζε για τα παραπάνω… επιτεύγματα, τότε δικαίως ο Χατζόπουλος (κυρίως) «τρέχει» και δεν φτάνει. Ας φροντίσει ο ΑΣ να του βρει στηρίγματα.

-Όπως και να έχει κανείς δεν μένει στην συνολική προσπάθεια (με πολλά κρέντιτ) που περιελάμβανε σε κάποια από τα προηγούμενα και εξυγίανση και αγωνιστικές υπερβάσεις. Να πυροβολείς τα πόδια σου είναι φρικτό…

-Ισχύει οτι υπάρχει ομάδα που σκέπτεται να κάνει αγωνιστικό μπάτζετ κάτω από 200 χιλ. ευρώ; Ισχύει οτι εκεί περιμένουν το πλάνο για κανέναν υποβιβασμό και απλά -30% σε τηλεοπτικό για όσους καταλήξουν τον Ιούνιο του 2021 στις δύο τελευταίες θέσεις; 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top