Μπαμ, ζιπ, αχ… στο μέλλον με Θου-Χου

-Βέβαια τα ερωτηματικά ήταν πολλά για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε.

-Nα μείνουμε σε ένα. Πως θεσμικοί παράγοντες επίτρεψαν αυτό το αλαλούμ με έναν άνθρωπο που δεν ήταν μέλος του ΔΣ να προσπαθεί να επιβάλλει άποψη, μόνο με το οτι θα έβαζε χρήματα.

-Δεν προστατεύτηκε παράλληλα ο μόνος αυτή την εποχή που μπορεί να τακτοποιήσει την καθημερινότητα της ΚΑΕ, ο μόνος που μπορεί να στηρίξει οικονομικά σε ένα νέο ΔΣ.

-Και ακόμα… Ποιοί αποφάσισαν ότι μόνο Μέξας, Μαρκόπουλος μπορεί να αποτελέσουν στόχους για τη νέα σεζόν; Με μόνο γνώμονα το ότι είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και έτσι γλυτώνει η ομάδα ενοίκια και αυτοκίνητα;

-Αυτά και μερικά ακόμα-πιο λεπτά-ζητήματα δεν θα απαντηθούν ποτέ. Μένει το άμεσο μέλον… Τι περιλαμβάνει; Oλα δείχνουν οτι ο Θανάσης Χατζόπουλος θα αναλάβει την νέα διοίκηση πρωτοδικείου, φαίνεται ότι αυτό έχει κλειδώσει και μέσα από ορισμένες επαφές με τον ΑΣ θα οριστεί πεδίο και πλαίσιο δράσης.

-Καρακούσης και Κατσιώρας είναι σε διαδικασία παραίτησης, ο Κατσαρής θέλει σύγκλιση, αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα τους πείσει.

-Ο Χατζόπουλος μιλά με ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο ΔΣ, του οποίου η σύνθεση  θα πρέπει να αποφασιστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου στην ΓΣ των μετόχων. Με αυτή την επικείμενη εξέλιξη λογικά θα αναλάβει ο Μέξας, αλλά είπαμε… Αυτό έρχεται δευτεροτρίτο. Άλλα προέχουν. Αρκεί να μην επαληθευτούν όσοι προβληματίζονται με εκτός παρκέ σχέσεις και επαφές…

-Ο ρούκι (θεσμικά) Χατζόπουλος μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια ακόμα και με 6ψήφια νούμερα, από την τράπεζα υπάρχουν διαθέσιμα 300 χιλ. ευρώ, η φανέλα (protergia ή στοιχηματική) μπορεί να αποφέρει άλλα 200, το τηλεοπτικό ακούγεται ότι μπορεί να φτάσει και τα 250-280, βάλε και άλλα 200 με μικρότερες χορηγίες και τον κεντρικό χορηγό του ΕΣΑΚΕ και… πήγαινε διακανόνισε ένα ποσό κοντά στα 650-700 χιλιάρικα οφειλές σε παίκτες, προπονητές.

-Άλλωστε “περίεργα” θα έχει και η σεζόν που τελείωσε με τον Λιούις να έχει προσφύγει στο ΒΑΤ σύμφωνα με πληροφορίες για 40 χιλ. δολάρια (ζητά όλο το συμβόλαιο;) και τους τρεις που έφτασαν με πρωτοβουλία Σαββίδη να απαιτούν πολύ σημαντικό ποσό συνολικά.

-Xώρια που ο Μαργαρίτης έχει να παίρνει εκχωρήσεις μέχρι και το τέλος του 2020, όπως και ο Μαρκόπουλος που έχει κάτι ψιλά (τηλεοπτικά) να κλείσει οικονομικά το κεφάλαιο ΠΑΟΚ.

-Ακούστηκε ότι το συνολικό χρέος ανέβηκε κατά 600 χιλ, ευρώ από πέρσι το καλοκαίρι. Κάποια στιγμή η διοίκηση οφείλει να ενημερώσει σχετικά τον κόσμο. Πρωτοδικείο είναι, όχι ιδιοκτησία…

-Σε κάθε περίπτωση η επόμενη εβδομάδα με την Γ.Σ των μετόχων δεν γίνεται να μην επιφέρει εξελίξεις.

-Όσο για αυτό το τελευταίο με την επιστολή της FIBA στην ΕΟΚ;

-Δεν μας τα λέει καλά η διεθνής ομοσπονδία. Κατά αρχάς η αντίστοιχη Ελληνική και ενόψει εκλογών δεν θα κωλώσει με το πρόστιμο των 20 χιλ. Ελβετικών φράγκων. Σιγά μην κτυπήσει τις ομάδες και αφήσει Λίγκα με 4-5 από δαύτες.

-Βέβαια η FIBA έκανε το παγώνι όταν πέρσι στο BCL η Μπεσίκτας έπαιζε (και μάλιστα κόντρα σε Ελληνικές ομάδες) με καμιά 15αριά ban.

-Όσο για την ουσία; Οι ομάδες που έχουν προβλήματα θα επιδιώξουν με πίεση της ΕΟΚ να διακανονίσουν τις οφειλές τους (ΟΚ θα πιεστούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά), θα προτείνουν χρονοδιαγράμματα και αν απορριφθούν από τους παίκτες, θα βάλουν στο παιχνίδι την FIBA, που αναγκαστικά θα λειτουργήσει συμμαχικά, αποδεχόμενη τις προτάσεις για να μην διαλυθούν (ειδικά φέτος) οι Εθνικές λίγκες και αρχίσει να πανηγυρίζει ο Μπερτομέος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top