Μπαμ, ζιπ, αχ… στον καλοκαιρινό ΠΑΟΚ που ασφυκτιά

-Την δουλειά θα την κάνουν οι άλλοι. Χατζόπουλος και Τριλυράκης… Ρούκις αμφότεροι, νέα πρόσωπα, σε ένα μικρό σχήμα. Καλό ακούγεται και φαίνεται. Άλλωστε οι δύο τους γνωρίζονται καλά, συνεργάζονται και επαγγελματικά.

-Μπορούν να κάνουν και διευκολύνσεις. Όχι βέβαια αυτό που κάποιοι λένε για 200-300 χιλιάδες… Τόπε λένε, αλλά που τόπε; Αστεία πράγματα…  Και 50 να βάλουν (όχι να δανείσουν) για ένα συμβόλαιο Αμερικανού, μια χαρά είναι.

-Ποιός είναι όμως ο Τριλυράκης; Ακραιφνής ΠΑΟΚτσής, ποδοσφαιρικός, φίλος της διοίκησης Ζαγοράκη με Μηλιορίδη, Μανδρίνο, έχει εταιρία κατασκευής πολυτελών κτιρίων (σε ένα τέτοιο ζει ο Βιερίνια), μπορεί να στηρίξει οικονομικά και ο ίδιος και με επαγγελματικούς συνεργάτες του τη νέα κατάσταση.

-Μόνο που η νέα κατάσταση δείχνει εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς όλο και περισσότεροι παίκτες κινούνται νομικά κατά της ΚΑΕ. -Ο Κόνιαρης… Το καλοκαίρι του 2019 η ΚΑΕ του όφειλε 27000 ευρώ. Με μπροστάρη τον Αμοιρίδη συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό τότε, μοιράστηκαν πάνω από 140 χιλιάδες ευρώ και ο νεαρός πήρε 3000. 

-Οι καταβολές όμως έμειναν εκεί, ο Ολυμπιακός για μήνες δεν πλήρωνε, ο νεαρός πίεζε τον ΠΑΟΚ, του έγινε πρόταση για τρεις δόσεις των 8000 ευρώ, αυτός αρνήθηκε και πήγε στην εγγυητική της ΚΑΕ προτάσσοντας για δικαιολογία οτι ήταν απλήρωτος από τον Ολυμπιακό.

-Ασχολείται κανείς για το ότι ο Κόνιαρης αναστήθηκε από τον ΠΑΟΚ του Σούλη; Μπα δεν μετρούν πλέον αυτά στον επαγγελματικό αθλητισμό. Άλλωστε και ο Ζάρας στην εγγυητική πήγε, όταν έφτασε το καλοκαίρι του 2019 και του οφείλονταν 77000 ευρώ (!).

-Έλαβε τότε 10 χιλιάδες και ήταν ο μόνος που σε τακτά χρονικά διαστήματα έπαιρνε χρήματα από την ΚΑΕ την περίοδο 2019-2020. 

-Α και ακούμε ότι και ο Σχίζας είχε αρχίσει διαδικασία για εγγυητική πριν γίνουν ορισμένες συζητήσεις τακτοποίησης.

-Αυτά και άλλα πολλά έχουν να διαχειριστούν Χατζόπουλος, Τριλυράκης. Στομάχι και τσέπη θέλει guys… Και φυσικά ενεργό το λογαριασμό της τράπεζας, γιατί διαφορετικά… 

-Και ο Μέξας…; Από την στιγμή που δεν έγιναν στο 100% οι αλλαγές που κάποιοι επιδίωξαν, δύσκολα θα προχωρήσει θέμα Βασιλειάδη. Αντίθετα με Μαργαρίτη…

-Έγινε η πρόταση, δεν υπάρχει βασική αντίρρηση, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτε αν δεν βελτιωθεί το 70% της πρότασης αποπληρωμής συμβολαίου από την ΚΑΕ και αν δεν τακτοποιηθεί το θέμα με τις εκχωρήσεις.

-Δηλαδή…; Μένει για φέτος ένα ποσό εκχωρήσεων που έχει μείνει πίσω, όπως και ένα ακόμα σημαντικό ποσό (πάλι εκχωρήσεων) για διάστημα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αφού ο σχετικός χορηγός ακόμα δεν ανανέωσε για την επόμενη σεζόν. Θέλει δουλίτσα λοιπόν για τον 9ο σερί χρόνο του κάπτεν στην ομάδα.

 -Το πλάνο περιλαμβάνει 5ο ψηλό τον  Ιατρίδη, Μαργαρίτη, έναν ακόμα Έλληνα ρακέτας, δύο Αμερικανούς ψηλούς, δύο πλάγιους (ένας Αμερικανός) και πέντε παίκτες στο 1-2 (δύο Αμερικανοί). Με ένα ματς την εβδομάδα και καλές επιλογές… αγωνιστικά κάτι θα γίνει.

-Οικονομικά…; Θά’ χει ζόρι.

-Επικοινωνιακά; Δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτε. Η κλασική εσωστρέφεια και απομόνωση. Καλά να περάσετε…

-Στον ΑΣ εντάξει, τελείωσε η δουλειά; Πρεζιντέντε τι νέα; Είναι και τα χαρακώματα που σκάβουν ντεμέκ ΠΑΟΚαρχες. 

-Αν προχωρήσει το πρότζεκτ με Μαργαρίτη, Ζάρα, Παπαντωνίου, Ιατρίδη, η ομάδα θα χρειαστεί ακόμα τρεις Έλληνες (δύο περιφερειακοί, ένας ψηλός). Υπάρχουν επιλογές για κάθε θέση, θα γίνουν περισσότερες όταν και οι “πλούσιοι” κάνουν cuts. 

-Και για τα γύρω γύρω… Πολύ εύκολα δόθηκε ήδη η κούπα της Ευρωλίγκα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κάλμα boys, η χημεία παίζει τεράστιο ρόλο. Κάλμα μην αρχίσουν τα “χαστουκάκια” και παράλληλα τα κλάμματα.

-Άιντε καλά νά ‘μαστε και από βδομάδα… στην διαδυκτιακή TV του Basketplus. Να μένουμε μπάσκετ, έτσι; Γιατί στο πλούσιο ποδόσφαιρο… πάπαλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top