Μπάνε-ΕΟΚ: Το παρασκήνιο και ο καταλυτικός ρόλος του κ. Μπαλτάκου

Έτσι την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι ο Μπάνε βρέθηκε για αυτό το λόγο στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα. Στο μισάωρο μίτινγκ ήταν ο Βασιλακόπουλος, ο Μπάνε και ο Μπαλτάκoς (παρόν και ο… γιός του Δημοκράτη Παπαδόπουλου, όπως και ο Απόστολος Καίσης), όχι όμως ο Γαλατσόπουλος που πάντως ήταν ενήμερος και μάλιστα από αυτούς που προέτρεψαν τον Πρέλεβιτς να το αποφασίσει.

Πέρα από την γενική συζήτηση για το πως βλέπει και ο Πρέλεβιτς το μπάσκετ, ο Βαιλακόπουλος τον ρώτησε αν και πόσο θα ήθελε να συμβάλλει στο να κερδίσει ο νυν πρέδρος τις εκλογές, ακόμα και αν δεν κατέβει, που λόγω νόμου δεν μπορεί να το κάνει. Και ζήτησε από τον Μπαλτάκο να μην του βρει νομικά “παράθυρα” για να το κάνει. Ο Πρέλεβιτς έδειξε πρόθυμος και μέσα από την κουβέντα, χωρίς όμως να ειπωθεί ανοικτά, αφέθηκε να εννοηθεί οτι ο Μπάνε θα ήταν αυτός που θα έμπαινε επικεφαλής ψηφοδελτίου.

Θα ήταν ο επικεφαλής του 3ου πόλου… “Θέλουμε να κατεβείς…” του είπαν οι δύο άνδρες, “το σκέφτομαι σοβαρά, μάλλον θα το κάνω” φέρεται να απάντησε ο Μπάνε. Συμφωνία δεν κλείδωσε, χειραψίες δεν ανταλλάχθηκαν για αυτό το θέμα, ωστόσο το ζήτημα θα τελειώσει σε επικείμενη νέα συνάντηση. 

Ο ίδιος ο Πρέλεβιτς δεν θέλησε να αναφέρει κάτι οριστικό. Έλεγε οτι το σκέφτεται ακόμα, δεν το έχει αποφασίσει. Το ζήτημα είναι οτι δεν φαίνεται να τον προβληματίζει οτι θα “αντιμετωπίσει” στις εκλογές πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, ενώ είναι εντυπωσιακό το πως ο κ. Μπαλτάκος δεν σκέφτηκε να προτείνει στον Γιώργο Βασιλακόπουλο υποψήφιο από την Αθήνα. “Γιατί; Εγώ είμαι από τη Μάνη…” έλεγε ο κ. Μπαλτάκος με περηφάνια.

Φυσικά το όλο εγχείρημα στηρίζει 100% και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως βέβαια και τα άλλα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα ο ίδιος ο Πρέλεβιτς, όταν κλείσει το θέμα, θα πρέπει να επιλέξει ορισμένα στελέχη (μπορεί και Ζουρνατσίδη…;) για το ψηφοδέλτιο, πέρα από αυτά που θα έχουν προέλευση από τον νυν πρόεδρο της ΕΟΚ.

Όσο για ορισμένα παλιά νομικά προβλήματα του Πρέλεβιτς…; Για αυτό δεν έκλεισε στην συνάντηση της Τρίτης το… ντιλ. Μένει να ενημερωθεί ο ίδιος ο Πρέλεβιτς για το αν μπορεί να προχωρήσει άφοβα χωρίς τα κολλύματα που ορίζει ο αθλητικός νόμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top