Μπαρτζώκας: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθούσαμε το πλάνο»

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου, καθώς λόγω της αποβολής του δεν επιτρέπεται βάσει κανονισμού, αλλά τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά εφάρμοσε το πλάνο της μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ ανέφερε πως οι απουσίες δημιούργησαν προβλήματα στην προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ακολουθήσαμε το πλάνο, όμως, στο υπόλοιπο του αγώνα δεν το κάναμε. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικαιολογίες, όμως, είμαστε σε μία φάση που ουσιαστικά η ομάδα ‘ξαναχτίζεται’ μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσαμε.

Μας έλειψαν συνολικά πέντε παίκτες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή είναι και κάπου λογικό να έχουμε μια τέτοια εικόνα. Και αυτό γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες που απουσίαζαν και δεν έχουν δυνάμεις, αλλά και με τους υγιείς, καθώς για ένα μεγάλο διάστημα δεν κάναμε προπονήσεις. Αυτό μας επηρέασε. Οφείλουμε να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας, μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή ούτε να σκύψουμε το κεφάλι, ούτε να κάνουμε υψηλή κριτική. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, τίποτε άλλο».

Ιτούδης: «Ήμασταν καλοί στην άμυνα»

Ο τεχνικός των Ρώσων τόνισε πως μπήκαν δυνατά στο παρκέ και έλεγξαν σωστά την ενέργεια που έβγαλαν και είχαν σωστή νοοτροπία.

Αναλυτικά: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, ήταν πραγματικά συγκεντρωμένοι. Βγήκαμε πολύ δυνατά. Για τα πρώτα πέντε λεπτά σημείωσαν 17 πόντους και αλλάξαμε δραστικά την ενέργεια και τη νοοτροπία μας στο αμυντικό κομμάτι.

Από εκείνη τη στιγμή, σημείωσαν 12 πόντους στα επόμενα 15’ και 9 στην τρίτη περίοδο, γεγονός που το κάνει 21 πόντους σε 25’. Νομίζω ότι η άμυνά μας σήμερα ήταν το ‘κλειδί’».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top