Μπεσίκτας: Έξι ban, (αλλά) 12 προσθήκες! (pics)

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα έχει έξι ban από τη ΦΙΜΠΑ, κι όμως τελευταία ανακοινώνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Από τις 16 Ιουνίου έχει αποκτήσει 12 παίκτες (!), αρκετοί εκ των οποίων Αμερικανοί απευθείας από τα κολέγια. Κάτι που, εφόσον η σύσταση της ΦΙΜΠΑ είναι δεσμευτική, έχει λογική μόνο αν η τουρκική ομοσπονδία έχει συμφωνήσει με την ομάδα να πληρώνει το πρόστιμο των 20.000 ευρώ για κάθε δελτίο που θα εκδίδεται, ή αν λύσει όλα τα ban μέχρι τη στιγμή που θα εκδοθούν τα δελτία. Υποθέσεις…

Γενικώς υπάρχουν 22 τουρκικές ομάδες με ban, και μάλιστα η Καρσίγιακα, με τρία ban, μετέχει στους ομίλους του Basketball Champions League. Όλα αυτά καταρρίπτουν το ότι η ΦΙΜΠΑ έκανε τα «στραβά μάτια» μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχουν συνολικά περίπου 100 ομάδες με ban, κάποιες εκ των οποίων έχουν πέσει κατηγορίες και άλλες που συνεχίζουν κανονικά την ενίσχυσή τους. 

Ο Άρης από την πλευρά του εντείνει την προσπάθειά του για να πάρει παράταση από τη ΦΙΜΠΑ, προκειμένου να μπορέσει να κάνει ομάδα και παράλληλα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, λύνοντας μεταξύ άλλων τα ban. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους φορείς και ελπίζουν ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. 

besiktas ban2

besiktas ban21

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top