Μπήκε ο Φράνκαμπ – Τι δήλωσαν Χάρις, Ραζής και Γαρέζος

Παράλληλα, τις πρώτες τους δηλώσεις για τη νέα χρονιά πραγματοποίησαν οι Ραμόν Χάρις, Χριστόφορος Ραζής και Γιώργος Γαρέζος.

Ο Ραμόν Χάρις, ο οποίος έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας σε Κολοσσό H HOTELS και Άρη δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. «Είμαι ευγνώμων που μου έδωσε την ευκαιρία το Ρέθυμνο Cretan Kings να αγωνιστώ και φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, παίζοντας σε αυτό το νησί που σέβεται και αγαπάει το μπάσκετ. Δηλώνω «παρών» για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ με την εμπειρία που έχω αποκτήσει, παίζοντας στην Ελλάδα και να τη μεταφέρω και στους Αμερικανούς συμπαίκτες μου που δεν έχουν παίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι μία από τις καλύτερες λίγκες στην Ευρώπη, με πολλές ομάδες να αγωνίζονται στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό λέει πολλά».

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Ραζής αναφέρθηκε στη σημασία της έδρας και τη διάθεση των συμπαικτών του σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις. «Καταρχάς από τις πρώτες προπονήσεις φαίνεται ότι όλα τα παιδιά έχουν έρθει με μεγάλη διάθεση, βάζοντας τις σωστές βάσεις για να έχουμε μία καλή χρονιά. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά για να βγει ό,τι καλύτερο από την προετοιμασία.
Το φετινό πρωτάθλημα αναμένουμε πως θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι, βλέποντας το πως κινούνται οι υπόλοιπες ομάδες. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο περισσότερες εντός έδρας νίκες μπορούμε, να προστατέψουμε την έδρα μας, να δημιουργήσουμε ένα απόρθητο «κάστρο» και να φτάσουμε στην παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται και από κει και έπειτα να θέσουμε μεγαλύτερους στόχους».

Ο Γιώργος Γαρέζος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστεί για το Ρέθυμνο Cretan Kings, θέτοντας ως προτεραιότητα τους στόχους της ομάδας. «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Ρεθύμνου και αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε υγεία. Οι προσωπικοί στόχοι έρχονται μετά, αφού πρώτα θα πρέπει η ομάδα να φτάσει τους δικούς της και μέσα από μία επιτυχημένη χρονιά θα δούμε και προσωπικά τι έχουμε καταφέρει. Όσον αφορά στις προπονήσεις ξεκινήσαμε πολύ καλά, έχοντας όρεξη για δουλειά και ακούγοντας προσεκτικά τους προπονητές μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top