Μπλέικ: «Έχουμε ακόμα πολλά να βελτιώσουμε»

«Ήταν καλό που επιτέλους ξεκίνησε η σεζόν, δουλέψαμε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και η πραγματική δράση ξεκίνησε! Νομίζω ότι κάναμε σπουδαία δουλειά στο ξεκίνημα, όλοι ήμασταν ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουμε και μόλις μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα δείξαμε πολύ καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση» υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» και συνέχισε:

«Ο Ηρακλής είναι μια σπουδαία ομάδα και δεν τα παράτησε, συνεπώς έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δώσαμε τις μάχες μας για 40 λεπτά και πήραμε τη νίκη! Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά την δική του απόδοση ο Τζαμάρ Μπράιον Μπλέικ, σχολίασε: «Τα πήγα καλά, ήμουν ενθουσιασμένος που βρέθηκα στο παρκέ κι έπρεπε απλά να είμαι ήρεμος και να παραμείνω συγκεντρωμένος. Πιστεύω, πάντως, ότι έπαιξα πολύ καλή άμυνα κι αυτό οδήγησε σε εύκολα καλάθια στην επίθεση, ενώ είχα καλή επικοινωνία και με τους συμπαίκτες μου».

Στην συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Κρήτη για την οποία αρκέστηκε να πει: «Για εμάς τα “κλειδιά” είναι η άμυνα, το ριμπάουντ και να παίξουμε ομαδικά…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top