“Μπλόκο” της ΕΕΑ στον Ηρακλή, τι θα κάνει η ομάδα…

Το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοινώθηκε, επιτέλους, η απόφαση της ΕΕΑ για τον φάκελο αδειοδότησης της ΚΑΕ Ηρακλής, η οποία και διέψευσε τη βεβαιότητα των ανθρώπων της ομάδας. Η απόφαση ήταν αρνητική και βάζει την ομάδα σε περιπέτειες. 

Πλέον ο φάκελος θα πάει στον Αθλητικό Δικαστή και ο Ηρακλής κινδυνεύει με αφαίρεση 3 ή 5 βαθμών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να “αθωωθεί” με αίτηση “θεραπείας” πάλι απ’ την ΕΕΑ ή να τιμωρηθεί με λιγότερους βαθμούς, αλλά μπορεί να τιμωρηθεί και με βαρύτερη ποινή!

Το χειρότερο είναι ότι μέχρι στιγμής οι “κυανόλευκοι” δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο “κόπηκε” ο φάκελος τους, και τονίζουν την έκπληξή τους για την απόφαση της Επιτροπής, αφού λένε πως κατέθεσαν ακριβώς τα ίδια δικαιολογητικά με πέρσι και φέτος “κόπηκαν” ενώ πέρσι “πέρασαν”.

Ζήτησαν το σκεπτικό της απόφασης (σ.σ. ο Άρης που “κόπηκε” αρχές Αυγούστου ακόμη το… περιμένει) για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν στη συνέχεια, αν και οι νομικοί “δρόμοι” δεν είναι και πάρα πολλοί. Αίτηση θεραπείας, αν γίνει δεκτή, ξαναεξετάζεται ο φάκελος, ανάκληση της απόφασης και παροχή πιστοποιητικού, ή έφεση στην πρωτόδικη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και προσφυγή στη Δευτεροβάθμια και μετά αν και εκεί είναι αρνητική η απόφαση, προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Η απόρριψη του φακέλου σηματοδοτεί μια ακόμη ξεκάθαρη ένδειξη ότι “κάτι δεν πάει καλά στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας”. Όμως αυτό είναι ζήτημα των θεσμικών φορέων του Συλλόγου να ζητήσουν απαντήσεις σε όλα τα θέματα τα οποία προφανώς και εκ του αποτελέσματος μειώνουν το κύρος του και απογοητεύουν τον κόσμο.

Απορίας άξιον είναι, επίσης, η παντελής απουσία επίσημης ενημέρωσης από την ΚΑΕ για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, έστω και με μια τυπική αναφορά για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Ούτε καν για τα θέματα Φίνκε, Κουζέλογλου δεν υπήρξε ενημέρωση, ούτε αν υπέγραψε τελικά ο διεθνής σέντερ ή αν λύθηκε το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ, που πρόλαβε να… προταθεί στον Άρη για να πάει με μηνιαίο συμβόλαιο για προπονήσεις και αν πείσει να αποκτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία, η οργή του κόσμου δεδομένη, και δεν αποκλείεται να επιταχυνθούν πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν εδώ και πολύ καιρό…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top