Μποχωρίδης: «Έχω συζητήσει με τον Αγγέλου, όλα παίζουν ρόλο»

“Ξεκίνησα την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν λίγο δύσκολο μετά από ένα 10μερο αλλά είμαι καλά. Έχει βγει ένα καλό πρόγραμμα, ο κόουτς Αγγέλου ήθελε να το οργανώσει όσο πιο καλά μπορούσε”, είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

 

Για το αν ξεκουράστηκε: “Νομίζω όλοι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση, μου έλειψε το μπάσκετ όμως, χάρηκα που ξεκινήσαμε, το ήθελα κι εγώ”.

 

Για τους καινούριους παίκτες στην προπόνηση: “Ναι, θα έχουμε καινούρια παιδιά, μόνο ο ένας ήρθε στην προπόνηση ακόμη”.

 

Για το αν έχει συζητήσει με τον Άρη: “Έχω συζητήσει για την ώρα με τον κόουτς Αγγέλου, τις επόμενες μέρες σίγουρα θα μιλήσω και με κάποιον από την ομάδα. Και στην προηγούμενη θητεία και σε αυτή είχαμε πολύ καλή συνεργασία, αλλά είναι κάτι που θα συζητήσω μαζί του και με τη διοίκηση”.

 

Για το τι θα παίξει ρόλο στην απόφασή του: “Ένα υγιές μπασκετικό περιβάλλον, μία ομάδα που θα κοιτάξει πιο ψηλά και θα παίξει καλό μπάσκετ στο γήπεδο και θα βοηθήσει και μένα να δείξω ό,τι καλύτερο μπορώ. Όλα παίζουν ρόλο, όταν κλείνεις συμβόλαιο το βασικό για μένα -επειδή άφησα ένα συμβόλαιο για να έρθω- συνεχίζει να είναι το μπασκετικό κομμάτι”.

 

Για το αν θα παίξει ρόλο η συμμετοχή του Άρη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: “Σίγουρα θα έχει διαφορά αν είναι στην Ευρώπη, οπότε θα παίξει ρόλο. Το χρειάζεται η ομάδα, θα βοηθήσει και στο πρεστίζ, δε γίνεται να λείπει από τέτοιες διοργανώσεις. Ευχή όλων είναι να υπάρχει πλάνο και να κοιτάξει ο Άρης ψηλότερα”.

 

Για τους τελικούς των πλέι οφ: “Δεν παίζει ρόλο τι έχει προηγηθεί, αλλά σε μία σειρά όλα γίνονται και φαίνεται ότι οι έδρες δεν μετρούν τόσο πολύ, σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για το διπλό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top