Μπούμπουρας: «Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα αποφασίσουμε αν θα παίξουμε στην Α1»

Μεταξύ άλλων είπε στο Αθλητικό Metropolis:

Για την κατάσταση στο άθλημα: «Η περίοδος αυτή δεν είναι καλύτερη αλλά οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι προς το καλύτερο».

Για το εάν ο Ήφαιστος θα είναι στην Α1: «Είναι μια περίοδος αποφάσεων. Πιστεύω ότι μέχρι τις 15 του μήνα θα έχει παρθεί η τελική απόφαση».

Για την κατάσταση του Άρη: «Ο Άρης δεν έχει επενδυτές τώρα γιατί υπήρξαν κακοί επενδυτές στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρισκόταν πιο εύκολα εάν δεν υπήρχαν χρέη».

Για το εάν ισχύει το ενδιαφέρον για τον Άρη: «Δεν είχε γίνει καμία συζήτηση. Θέλουμε να μην γίνεται αυτό καθώς δεν θέλουμε ο κόσμος του Άρη να λέει ότι κάνουμε διαφήμιση με το όνομα του. Δεν υπήρξε καμία επαφή. Μόλις βγήκαν αυτά τα δημοσίευμα με πήρε ο κ. Αρβανίτης και με ρώτησε και του είπα ότι δεν είναι εποχή για τέτοια πράγματα. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τα όρια του. Ο Άρης είναι ένα σωματείο που θέλει έναν άνθρωπο πολύ έτοιμο γιατί έχει ιστορία και λαό».

Για τον κορεσμό των ομάδων της Αθήνας και την ευκαιρία για κάτι νέο: «Όπως είναι δομημένο το μπάσκετ με το πρότυπο της Ευρωλίγκας, που είναι κλειστή λίγκα, δεν ξέρω κατά είναι εύκολο να γίνει αυτό. Δεν υπάρχει επένδυση σε μια ομάδα. Υπάρχει ηθική επένδυση. Βάζω χρήματα και λαμβάνω πίσω την αγάπη που δίνει το άθλημα. Μην συγκρίνεται το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ. Διαβάζω συνέχεια για τη διαχείριση του ΕΣΑΚΕ. Σίγουρα είναι πλήγμα η φυγή του Ολυμπιακού και θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα πράγματα. Μπορείς να πεις ότι φεύγει ο Γαλατσόπουλος και παίρνεις τον Άνταμ Σίλβερ αλλά είναι κορεσμένη η αγορά. Πρέπει να γίνουν κινήσεις αλλά είναι κορεσμένα τα πράγματα».

Για το εάν θα πρέπει να μπει κριτήριο εμπορικότητας στην Α1: «Αυτό θα βοηθούσε τις ομάδες που δεν έχουν κόσμο. Θα λέγανε ότι εάν δεν έρχεστε στο γήπεδο, πάει η ομάδα. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σαν να έχεις μια αντιπροσωπεία και να έχεις δύο αυτοκίνητα που είναι καλά και πουλάνε αλλά βγάζουν προβλήματα. Τότε κοιτάς να λύσεις τα προβλήματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top