Μπράουν: «Δεν τα παρατήσαμε, κάναμε όλοι ένα βήμα μπροστά»

Ο Αμερικανός guard μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι, αλλά και τις δύο καθοριστικές φάσεις στο τέλος του παιχνιδιού: Το block του Shannon Shorter και το δικό του μεγάλο τρίποντο.

«Νιώθω καλά, ειδικά για τον τρόπο που μείναμε όλοι μαζί και τη μάχη που δώσαμε ως το τέλος. Δεν τα παρατήσαμε, όταν μείναμε πίσω στο σκορ με 11 πόντους, επτά λεπτά πριν το τέλος. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που όλοι κάναμε ένα βήμα μπροστά και έπαιξε ο καθένας σημαντικό ρόλο. Αυτό που προσπάθησα εγώ, ήταν να κρατήσω όλη την ομάδα ενωμένη, με επτά λεπτά να απομένουν, είχε ακόμα πολύ δρόμο το παιχνίδι, για να μείνουμε όλοι μαζί ό,τι και να γίνεται. Είναι μια ολόκληρη… ζωή επτά λεπτά με έντεκα πόντους διαφορά! Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και γιατί μείναμε ενωμένοι ως το τέλος».

Για τις δύο σημαντικές φάσεις στο τέλος: «Ήταν μια πραγματικά σπουδαία άμυνα από τον Shorter, ήταν 4 εναντίον 1 και κατάφερε να βγάλει την άμυνα με ένα τρομερό block χωρίς να κάνει φάουλ! Ξέρω ότι είναι ένα έξυπνος παίκτης με μεγάλη θέληση που έχει τέτοιες φάσεις, αλλά ήταν τρελό το πώς έβγαλε αυτή την άμυνα. Στη συνέχεια ήξερα ότι έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πήρα την μπάλα, ήξερα ότι ο χρόνος λιγόστευε και προτίμησα να μην κάνω drive αλλά να σουτάρω από την περιφέρεια. Είναι ένα σουτ από θέση που παίρνω κάθε μέρα στην προπόνηση και μπήκε! Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μπήκε! Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουμε αύριο για τη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσουμε τη δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια». 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top