«Χάλκινες» οι Νεάνιδες του ΠΑΟΚ! Το «ευχαριστώ» του Μασλαρινού

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 14-2 (4΄42΄΄) και 20-9 (1΄31΄΄). Αρχικά η προσπάθεια των Χανίων να αντιδράσουν στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν είχε αποτέλεσμα καθώς είχαν απέναντί τους την πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟΚ (29-17, 3΄43΄΄), βγάζοντας όμως στη συνέχεια πείσμα και πίεση μείωσαν σε 34-26 (1΄35΄΄).        

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο τρίτο δεκάλεπτο αποφασισμένος και με ένα σερί 9-0 διεύρυνε τη διαφορά στο σκορ με 48-26 (7΄01΄΄). Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να προηγείται με 74-48 (5΄51΄΄) φτάνοντας εύκολα στο τελικό 82-56.

Δεκάλεπτα: 23-9, 37-26, 65-43, 82-56

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου, Καραμπιτσάκος 

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Μουμτζή, Λέξα 8(2), Καλούτσικου 7, Πολυμένη 5(1), Φείδα 5(1), Στεργάκη 1, Κριμίλη 20(5), Κατσαμούρη 9(2), Θεοδώρου 17, Τζέλου 2, Μιχαηλίδου Ελ., Μιχαηλίδου Κ. 8.

Χανιά (Μανουσάκης): Πρασιανάκη 10(2), Δερμιτζάκη 6, Δρικάκη, Χαιρετάκη, Τσώνη 2, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη, Παπαδάκη 8, Δασκουλίδου 24(2), Δασκαλάκη, Κοπάση, Σκουμπάκη 2.

Δηλώσεις 

Μασλαρινός (προπονητής ΠΑΟΚ): Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα κορίτσια και να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Άγγελο Αγγελίδη και τον Αριστείδη Ταρμπάγκο που είναι δίπλα μου πέντε χρόνια. Είναι γλυκόπικρη η γεύση γιατί στις λεπτομέρειες δεν κατακτήσαμε μια πιο υψηλή θέση αλλά εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε να έχουμε παρουσία εδώ και να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις παίκτριές μας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και καλή συνέχεια.    

Μανουσάκης (προπονητής Χανίων): Ήταν μια πάρα πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Όλα εδώ στην Αιδηψό και την Ιστιαία ήταν άψογα οργανωμένα. Στην αρχή είχαμε κάποιες επιφυλάξεις για το γήπεδο αλλά ήταν όλα εκπληκτικά και η παρουσία του κόσμου και η οργάνωση στα ξενοδοχεία, στα φαγητά, στις μετακινήσεις. Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και στην ΕΟΚ και στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού. Οι ομάδες που έχουν πολύ περισσότερα παιχνίδια στις Νεάνιδες, ο Πρωτέας καταρχήν και μετά ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα συνέχισαν αυτό το «κατεστημένο» που θέλει τις ομάδες των μεγάλων πόλεων να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές. Εμείς παλέψαμε, προσπαθήσαμε. Θέλαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο, ήταν ο στόχος μας, πιστεύαμε ότι ήταν δύσκολο. Τουλάχιστον δεν υπήρξε ένα παιχνίδι που να το παρατήσαμε, παλέψαμε σε όλα και το σημαντικό είναι ότι δείξαμε μαχητικότητα και ψυχή. Αυτά τουρνουά είναι η ουσία για τις εθνικές ομάδες και είμαστε υπερήφανοι για τα κορίτσια που παίζουν εδώ πέρα και για τη δουλειά που γίνεται από όλους τους συλλόγους.         

Πηγή: basket.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top