Χαμός στον Πανιώνιο και στον… Κόροιβο μετά την αγωνιστική των… θαυμάτων!

 

 

Στον Πανιώνιο αντί να πανηγυρίζουν, υπάρχει απίστευτος “καβγάς” των οπαδών με τη διοίκηση, ιδίως μετά τις δηλώσεις του Σταύρου Αλευρογιάννη, με χαρακτηριστικές ατάκες στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Φέισμπουκ και σε άλλες αναρτήσεις, ενώ έχει ενδιαφέρον ότι σε μια απ’ αυτές κάποιος… Μιχάλης Σακελλαρίου (πιθανώς συγγενής του αρχηγού της ομάδας, Βαγγέλη, που έχει παντρευτεί την κόρη του κ.Αλευρογιάννη) ανταλλάσει ύβρεις με άλλους οπαδούς, τους οποίους αποκαλεί “γατάκια”, ενώ στην “μάχη” μπήκε και ο αδερφός του Νίκου Μίχαλου, Μάνος, γνωστός δημοσιογράφος! 

 

Το κλίμα για τη διοίκηση Αλευρογιάννη, πέραν των… φεισμπουκικών αντιδράσεων, δε φαίνεται να είναι καλό, παρά την τρομερή ανατροπή και την παραμονή της ομάδας, όμως βεβαίως όταν όλοι ηρεμήσουν, σαφώς και μπορούν να δουν πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Μέχρι τότε όμως αρκετοί τον κατηγορούν, αυτόν και τον Β.Σακελλαρίου, και ζητούν να φύγουν, λέγοντας πως θα “πρέπει να ευχαριστείτε τα Τρίκαλα”! Δε θα πρέπει να αγνοείται όμως ότι έβαλε πολλά χρήματα για να υπάρχει φέτος ο Πανιώνιος στην Α1. 

 

Την ίδια ώρα στον Κόροιβο γίνεται επίσης ένας μικρός… χαμός. Ο προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καλαμπάκος, πήρε επάνω του την ευθύνη για το “χαρακίρι του αιώνα” και άφησε αιχμές για “τρύπημα”! Αυτά δε γίνονται πουθενά, αλλά στην Ελλάδα όλα γίνονται. Παράλληλα υπάρχουν αναφορές ότι στέλεχος της ομάδας κατηγόρησε παίκτη για… ξενύχτι πριν τον αγώνα και γι’ αυτό κόντεψαν να πλακωθούν, ενώ άλλοι λένε πως η ομάδα έχει ήδη γονατίσει από 3 χρόνια στην Α1 όπου κάθε χρόνο παίζει με το ζόρι οικονομικά, με ότι αυτό συνεπάγεται… 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top