Χατζηκυριακίδης: Σημαντική νίκη, έργο Αλεξανδρή!

Αναλυτικά δήλωσε στον Αρένα 89.4 μετά τη νίκη: 

 

“Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα μετά την ήττα μας με το Περιστέρι. Ήμασταν καλοί στο 4ο δεκάλεπτο στην άμυνα, κάτι για το οποίο υπάρχει μια λογική, μια και έχουμε πολλούς παίκτες ποιότητας και είχαμε έτσι λύσεις μέχρι τέλους σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας. Ελέγχαμε τον αγώνα, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του, αλλά όταν είχαμε το κακό μας διάστημα, μείναμε ψύχραιμοι, διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι και έτσι βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε.

Απέναντι στον Ηρακλή όλες οι ομάδες παλεύουν σκληρά, είναι λογικό αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο, κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα, όπου το Μαρούσι είναι πάντα ανταγωνιστικό και παλεύει, αλλά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς”.

Όσον αφορά στο έμψυχο υλικό, τόνισε:
“Για να γίνει κάποια αλλαγή, θα πρέπει να βρούμε αυτό ακριβώς που θέλουμε, μέχρι τότε θα συνεχίσουμε με την ομάδα που έχουμε, την οποία και πιστεύουμε. Επόμενος αγώνας μας με την ΑΕ Λάρισας, που είναι επίσης μια σκληροτράχηλη ομάδα, είχαμε κι ένα απρόοπτο με τον Κώστα Κακαρούδη, που τραυματίστηκε στο ζέσταμα και δεν τον είχαμε σε όλο το ματς. Θα πρέπει να πούμε, επίσης, πως η νίκη αυτή και η εικόνα της ομάδας είναι έργο του Βαγγέλη Αλεξανδρή, στον οποίο και πιστώνεται όλη αυτή η δουλειά, εμείς θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να βελτιώσουμε κάποια πράγματα κυρίως στην επίθεση, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε το έργο του κόουτς”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top