Χατζόπουλος: «Αν η ΑΕΚ επιμείνει στα 700 χιλιάρικα για το τηλεοπτικό, θα ζητήσω 1 εκ. για τον ΠΑΟΚ»

Τη δική του οπτική για το τηλεοπτικό συμβόλαιο έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, που τόνισε ότι θα ζητήσει ένα εκατομμύριο ευρώ για την ομάδα του αν η ΑΕΚ επιμείνει στις απαιτήσεις για 700 χιλιάρικα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πιθανή συμμετοχή του «Δικεφάλου του Βορρά» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
– Για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: 
«Μας προσέγγισαν EuroCup και Basketball Champions League. Η απόφαση θα παρθεί στο άμεσο μέλλον. Πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να τα βγάλει πέρα οικονομικά και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο Βasketball Champions League».

– Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Περιμένουμε τις συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ και με την ΕΡΤ και όσο ξέρω έχει γίνει κρούση και σε συνδρομητικό κανάλι. Κάποιες ομάδες από την Αθήνα έχουν τρελές απαιτήσεις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζητούν, εξ όσων γνωρίζω από 1 εκατομμύριο και αν η ΑΕΚ επιμείνει στα 700 χιλιάρικα, εγώ θα ζητήσω 1 εκατομμύριο ευρώ. Και αν δεν το πάρω ο ΠΑΟΚ δε θα παίζει στην τηλεόραση. Είχαμε πει όλες οι ομάδες να πάμε κάτω από μια τηλεοπτική στέγη. Αλλά να βγαίνουν ομάδες με τα τόσα προβλήματά τους και να ζητούν τρελά ποσά, δε θα το ανεχτώ. Εκεί μπορεί να κάνουμε συζητήσεις και με δικά μας μέσα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top