Χατζόπουλος στη Γ.Σ. της ΚΑΕ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη βοήθεια όλων»

Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:

«Με την συμμετοχή του 75,7% των μετοχών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αφορούσε τη χρήση 1/7/2018-30/6/2019.

Ο κ.Θανάσης Χατζόπουλος ως μέλος της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τους μετόχους για την κατάθεση του φακέλου για την συμμετοχή της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα, επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, τα πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν, αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης και συμμετοχής όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ σε αυτή την προσπάθεια. «Δεν θα μπορούσα να αφήσω τον ΠΑΟΚ να καταστραφεί και για αυτό ασχολήθηκα. Έχω βάλει ήδη πολύ χρόνο και χρήματα, για όλα τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε καθημερινά, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την βοήθεια όλων. Η κατάσταση είναι δύσκολη, χρειάζεται συσπείρωση, χρειάζονται χρήματα και η συμμετοχή όλων των ΠΑΟΚτσήδων και όλων των δυνάμεων της οικογένειας του ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Μιλώντας στη διάρκεια της ΓΣ πήραν το λόγο οι κ.κ. Πρέλεβιτς, Πανάκας, Δημ. Παπαδόπουλος, Γαλατσόπουλος και Κανώτας και αφού συνεχάρησαν τον κ.Χατζόπουλο και τα μέλη της διοίκησης (τον πρόεδρο κ.Καρακούση και τον σύμβουλο κ.Τριλυράκη) που ανέλαβαν την ομάδα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν, ο καθένας από την πλευρά του και με όποιο τρόπο μπορούν την νέα αυτή προσπάθεια.

Στη διάρκεια της ΓΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι oικονομικές καταστάσεις 1/7/2018-30/6/2019 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του ΔΣ της ΚAΕ ΠΑΟΚ και του ορκωτού ελεγκτή και η απαλλαγή των μελών του ΔΣ και του ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 30/6/2018-1/7/2019.

Εγκρίθηκαν επίσης ομόφωνα η εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 30/6/2019-1/7/2020 και η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας και εναρμόνισή του με τις διατάξεις του ν.4548/2018 και του ν.2725/99.

Δεν υπήρξε ενδιαφέρον για διορισμό αιρετής διοίκησης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top