Χωρισμένος σε δύο «στρατόπεδα» ο ΠΑΟΚ

Καρακούσης και Κατσιώρας που στήριξαν τον υιό Μαρκόπουλο θέτουν βέτο για την συνέχιση της παρουσίας τους στην ομάδα την αλλαγή απόφασης, η οποία (απόφαση) στηρίχθηκε στην παρέμβαση Χατζόπουλου με βάση το ότι αυτός θα κινήσει οικονομικά την ΚΑΕ εκ των έσω.

Η λογική του «με τον παρά μου…» δεν έγινε αποδεκτή, ενώ παρασκηνιακά συζητείται από τους δύο που διαμαρτύρονται ότι πίσω από τον Χατζόπουλο βρίσκονται Ζουρνατσίδης και ένας γνωστός ατζέντης (10 χρόνια οι δυό τους στην διοίκηση και με τον ίδιο τιμ μάνατζερ δεν τά ‘βλεπαν πάντως…).

Όσο για τον Χατζόπουλο; Αν ήταν πιο έμπειρος παραγοντικά θα μπορούσε να αποφύγει ανάλογες καταστάσεις, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θέλει να αναλάβει αυτός τρόπον τινά το μάνατζμεντ, οδηγώντας μια νέα διοίκηση πρωτοδικείου. Η ουσία είναι ότι με αυτές τις αντιδράσεις σκέφτεται σοβαρά να κάνει πίσω, να ακυρώσει την συμμετοχή του στο ΔΣ, κάτι που αυτόματα θα βάλει και φρένο σε Μέξα, Γιαννακίδη.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα (18.30) σε νέο κρίσιμο ΔΣ, το οποίο αν δεν βγάλει μια κοινή πορεία, ουσιαστικά οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην ΓΣ της 30ης Ιουνίου χωρίς διοίκηση, χρήματα, προπονητή και τιμ μάνατζερ. Ούτε λόγος βέβαια για GM, αν και στέλεχος της ομάδας έκανε επαφή προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με πολύ καταρτισμένο άνθρωπο.

* Την παραίτηση του από το ΔΣ θα “προωθήσει” ο Λεωνίδας Δεδέογλου, ο οποίος δεν θα είναι μέλος του συμβουλίου μετά την 30η Ιουνίου. 

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top