Χριστινάκη, Λουκά τονίζουν: «Βασικός στόχος η παραμονή»

«Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στον Κολινδρό πάμε στην Πράγα για να συμμετάσχουμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να “δεθούμε” περισσότερο μεταξύ μας και να βρούμε τον τρόπο του παιχνιδιού που θα παίζουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι τις 9 Ιουλίου που αρχίζουν στην Πορτογαλία οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και πάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δουλεύουμε πολύ, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Αυτή η ομάδα στο μεγαλύτερό της μέρος είναι μαζί από κορασίδες και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Γνωρίζουμε πολύ καλά η μία την άλλη, ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού της καθεμιάς και αυτό θα μας κάνει να έχουμε ένα ακόμη καλύτερο σύνολο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ η Ελεάννα Χριστινάκη.

 

Από την πλευρά της η Βασιλική Λούκα σχολίασε: «Είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά η προετοιμασία πήγε πολύ καλά.  Στην αρχή κοιτάξαμε τη φυσική μας κατάσταση και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να δεθούμε σαν ομάδα. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και τώρα που μπαίνουμε όλες πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στα φιλικά. Τώρα η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της». Σχετικά με το τουρνουά προετοιμασίας στην Τσεχία ανέφερε: «Θα πάρουμε μέρος σε ένα τουρνουά στην Πράγα με δύσκολες ομάδες, όμως αυτό θα μας δώσει δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Η Εθνική ανέβηκε πέρυσι κατηγορία με σχεδόν τις ίδιες παίκτριες, γνωρίζουμε η μία την άλλη και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και ό,τι καλύτερο καταφέρουμε θα είναι ευπρόσδεκτο για την Ελλάδα και για εμάς».

Η Μαριέλλα Φασούλα έδωσε το «παρών» σήμερα στο γήπεδο και θα είναι στη διάθεση της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ελένης Καφαντάρη μετά το τουρνουά που θα γίνει στην Πράγα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top