Χριστοδουλόπουλος: «Δε θέλω να κατεβάσω τον Πανιώνιο στην Α1, αλλά να πουλήσω»

Το μέλλον της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι στον «αέρα» και ο τωρινός της ιδιοκτήτης τόνισε ξανά με δηλώσεις του πως δεν θέλει να συνεχίσει σε αυτή.

«Πουλάω. Δεν θέλω να συνεχίσω στον Πανιώνιο. Δεν θέλω να “τρέξω” την ομάδα την επόμενη χρονιά», είπε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος στο «panionia-idea.gr».

Για το ποσό που θα πρέπει να έχει κάποιος, για να πάρει την ομάδα, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι 105.000 ευρώ. Δίνοντας κάποιος αυτό το ποσό, τα χρέη σβήνουν. Επίσης, υπάρχει το ποσό των 60.000 ευρώ της εγγυητικής. Και λέω 60.000, διότι πιστεύω πως δύσκολα οι ομάδες θα μπορέσουν να δώσουν 200.000 ευρώ για να αγωνιστούν στη Basket League.

Για το λόγο αυτό υπάρχει και η παράταση ενός μήνα από τον ΕΣΑΚΕ. Υπάρχουν ομάδες που δυσκολεύονται να δώσουν αυτά τα χρήματα και είναι λογικό. Γι’ αυτό και αποχωρούν. Οι πληροφορίες μου λένε πως αυτή τη στιγμή αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα αρχίσει με 12 ομάδες. Αυτό σημαίνει πως δεν θα πέσει καμία ομάδα. Άρα, ούτε ο Πανιώνιος. Ωστόσο, πιστεύω πως θα υπάρχει και άλλη παράταση, διότι δεν θα βγει κάποια απόφαση σύντομα».

Έπειτα, διευκρίνισε: «Χρειάζονται αυτά τα δύο ποσά, δηλαδή σύνολο 165.000 ευρώ, συν ό,τι ζητήσω εγώ, για να δώσω τις μετοχές μου. Το θέμα, όμως, δεν είναι τι ποσό μπορεί να δώσει κάποιος για να αγοράσει τον Πανιώνιο. Αυτό που με στεναχωρεί και μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως, ενώ έχω βγει και έχω πει ότι ο Πανιώνιος πωλείται, δεν έχει βρεθεί ένας ή πολλοί Πανιώνιοι, αλλά και κάποιος που να υποστηρίζει κάποια άλλη ομάδα, που να θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ. Δεν έχω κάποια πρόταση που να με ικανοποιεί και να μπορεί να καλύψει τα παραπάνω ποσά. Υπήρξαν δύο προτάσεις αλλά δεν προχώρησαν. Η πρώτη ήταν από έναν κατασκευαστή και η δεύτερη από έναν φίλο, φίλου μου. Ούτε όμως και εκεί προχωρήσαμε».

Ακόμη, υποστήριξε πως «θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι και εγώ, όταν παρέλαβα την ομάδα, υπήρχαν χρέη από προηγούμενες διοικήσεις που έφταναν τις 85.000 ευρώ. Εγώ έχασα 60-70.000 ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσει κάποιος, “καλά εσύ δεν δημιούργησες χρέη στην ομάδα;” θα του απαντήσω πως είναι 20.000 ευρώ τα οποία θα τα πληρώσω εγώ και κανένας άλλος».

Τέλος, σημείωσε: «Αν εγώ θέλω να κατεβάσω την ομάδα στην Α1, μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω όμως. Θέλω να πουλήσω. Αν δεν βρεθεί λοιπόν κάποιος η ομάδα θα πάει στη Β’ Εθνική. Αν και μαθαίνω πως ούτε στη Β’ Εθνική θα μπορέσει να σταθεί η ομάδα, διότι το ποσό που απαιτείται δεν μπορεί να το δώσει ο Ερασιτέχνης. Θα αποφασίσω την 1η Σεπτεμβρίου (αν πέσει η ομάδα). Αν και πιστεύω πως όποιος αγαπάει πραγματικά τον Πανιώνιο, θα βοηθήσει».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top