Χριστοδουλόπουλος: «Δεν υπάρχει καμία, επίσημη ή ανεπίσημη, πρόταση για την ΚΑΕ Πανιώνιος»

Με γραπτή δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Πανιώνιος τόνισε:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα πως σε on camera ρεπορτάζ που μεταδόθηκε – και μάλιστα μια ημέρα μετά τη συνέντευξη τύπου που έδωσα – αναφέρθηκε πως είναι θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ  Πανιώνιος. Μάλιστα ενημερώθηκα πως έγινε και ανάλυση του τεχνικού επιτελείου.

Να το ξαναπώ λοιπόν, και παρακαλώ να ακουστεί επίσης on camera, όπως ακούστηκε και το προηγούμενο ρεπορτάζ που κάνατε.

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο του Πανιωνίου και τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ! Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση και αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει και ΚΑΜΙΑ σοβαρή συζήτηση για αγοραπωλησία των μετοχών που κατέχω.

Το μοναδικό που συζητήθηκε σε συνάντηση που πράγματι είχα προ ολίγων ημερών με τον κο. Δικαιουλάκο, είναι η ανάλυση των χρεών της ΚΑΕ Πανιώνιος και τίποτα άλλο. Να σας ενημερώσω πως αύριο βράδυ, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση και πραγματικά ελπίζω να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετόχων σε μια και μόνο συνάντηση, αλλά δεν το θεωρώ εφικτό, ειδικά από την στιγμή που θα συναντήσω και πάλι κάποιον εκπρόσωπο του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές που κατέχω.

Σας παρακαλώ σεβαστείτε τον κόσμο του Πανιωνίου, μην δημιουργείτε εντυπώσεις και κυρίως μην μεταδίδετε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και μάλιστα μια μέρα μετά από επίσημη συνέντευξη τύπου που έχω δώσει. Ευχαριστώ πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top