Χρούμπαν: «Πολύ καλή η ατμόσφαιρα στην έδρα του ΠΑΟΚ»

O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση τη Νίμπουργκ και ο αρχηγός της ομάδας, ο έμπειρος Βόιτσεχ Χρούμπαν (ΦΩΤΟ), σχολίασε:

“Έχω ένα θετικό προαίσθημα, αντιμετωπίζουμε ομάδες με τις οποίες δεν έχουμε παίξει εδώ και πολύ καιρό, ή καθόλου. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Φυσικά, υπάρχουν και πιο βατές ομάδες, αλλά η ποιότητα του ΒCL είναι τόσο υψηλή που τα περισσότερα από τα γκρουπ στην κανονική περίοδο είναι πολύ ισορροπημένα “.

Οι Τσέχοι φαίνεται ότι περισσότερο υπολογίζουν την Γαλατάσαραϊ που όμως αναδομείται εκ βάθρων, οπότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα είναι μέσα στη χρονιά. “Μεταξύ των πιο σημαντικών ονομάτων της ομάδας είναι ο Αιγύπτιος σέντερ, Ασέμ Μάρεϊ, τον οποίο αντιμετωπίσαμε πέρσι με την Μπάμπεργκ” σημείωσε ο Χρούμπαν και πρόσθεσε:

“Θα υπάρχει σίγουρα μια καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Γαλατάσαραϊ, εάν ​​οι οπαδοί θα μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο μέχρι τότε. Η ατμόσφαιρα θα είναι θυελλώδης, το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ, ενώ και η Ιγκόκεα έχει πιστούς φανς. Άρα ένα από τα πράγματα που μπορούμε να παραβλέψουμε είναι η ατμόσφαιρα στις αντίπαλες έδρες”.

Πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίμπουρκ έγινε και μια σύντομη αναφορά στον ΠΑΟΚ… “Είναι η πέμπτη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχασε μόνο την τελευταία από τις πέντε σεζόν του Champions League” αναφέρθηκε σχετικά.

Και ο Χρούμπαν κατέληξε για την Ιγκόκεα… “Γνωρίσαμε τον Μάρτιο την έδρα της Ιγκόκεα, όταν έπρεπε να παίξουμε εκεί έναν αγώνα με τον Μπάμπεργκ λόγω μέτρων στη Γερμανία. Έχουμε καλές αναμνήσεις γιατί νικήσαμε. Δεν θα κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς, αλλά είναι ωραίο που ξέρουμε τι πρόκειται να δούμε, το τόπο, πώς είναι το ξενοδοχείο. Βέβαια στον αγώνα θα είναι όλα πολύ διαφορετικά”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top