Δέδας: «Έχουμε προβλήματα που πρέπει να λύσουμε εσωτερικά»

Ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Τρεβίζο στην Ιταλία (81-69).

«Συγχαρητήρια στην Τρεβίζο για την πορεία της ως τώρα. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε, αν και είχαμε ένα πολύ μικρό ροτέισον. Είχαμε ένα πλάνο που δεν μπορούσαμε να εκτελέσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι, ίσως να μην πίστευαν, αλλά στο δεύτερο αφού μιλήσαμε στα αποδυτήρια παίξαμε πιο επιθετικά και φέραμε το παιχνίδι κοντά. Η Τρεβίζο όμως είχε μεγαλύτερο βάθος και σούταρε φανταστικά από μακριά. Αυτή ήταν από τις βασικές διαφορές, γιατί εμείς χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ.

Δεν έχω παράπονο από την προσέγγισή μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Για μας το BCL τελείωσε, θα πρέπει να δούμε τις εγχώριες διοργανώσεις πλέον. Θα πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί για να δούμε την επόμενη μέρα. Έχουμε προβλήματα, προσπαθώ να φτιάξω τα πάντα. Κάποια πράγματα πρέπει να τα λύσουμε εσωτερικά», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος από πλευράς των παικτών είπε: «Ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παρότι είχαμε αποκλειστεί. Δεν μείναμε στο πλάνο μας σε όλο το ματς. Όταν το κάναμε παίξαμε καλά, αλλά όχι αρκετά. Φτάσαμε κοντά, αλλά χρειαζόταν λίγη παραπάνω συγκέντρωση για να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top