Δεν ανησυχούν στον Ηρακλή για την αδειοδότηση…

Δεν ανησυχούν στον Ηρακλή για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της απόφασης της ΕΕΑ για το φάκελο που κατέθεσαν,

Παρά την δικαιολογημένη απορία των φιλάθλων για την πολυήμερη καθυστέρηση, μια που η ομάδα κατέθεσε φάκελο απ’ τις πρώτες, εντούτοις οι διοικούντες τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι η ομάδα θα πάρει κανονικά αδειοδότηση.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γιγαντωθεί μια φημολογία για ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει μία απ’ τις 13 ομάδες της Α1, πρόβλημα το οποίο απ’ τη στιγμή που ο Ηρακλής και η ΑΕΚ ακόμη δεν έχουν εξεταστεί οι φάκελοι, κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό αφορά αυτούς.

Να θυμίσουμε ότι αδειοδότηση δεν έχουν πάρει, χωρίς να ανακοινωθεί το “γιατί” επισήμως, ο Άρης, ο Κολοσσός και ο Απόλλωνας Πάτρας. Εφ’ όσον ευσταθεί η πληροφορία αυτή περί σοβαρού προβλήματος στον φάκελο, που έχει σχέση με το μετοχολόγιο μιας ΚΑΕ και που οδηγεί σε… αποβολή απ’ το πρωτάθλημα, τότε είναι προφανές ότι διά της ατόπου επαγωγής το μικροσκόπιο πέφτει σε αυτές τις πέντε ομάδες. Τις τρεις που δεν πήραν ήδη και τις δύο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το αποτέλεσμα της εξέτασης των φακέλων τους.

Οι ανησυχίες αυτές μεταφέρθηκαν στη διοίκηση του Ηρακλή που όμως τονίζει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο ως την Τρίτη, ενώ τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος από τον ΕΣΑΚΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top