Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Παπακυριακή, όπως επιβεβαιώθηκε on… air!

Για διαφορετικές απόψεις με τον στενό του συνεργάτη που όμως δεν συνιστούν λόγοι… διαζυγίου, μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης.

Μπορεί ο Δημήτρης Παπακυριάκης να υπέβαλλε την παραίτησή του, αλλά όπως δήλωσε ο Λάσκαρης: «Η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή. Ο Δημήτρης είναι πάνω απ’ όλα φίλος και σύμβουλος, εκτιμάω πολύ την άποψή του και συνεχίζουμε μαζί. Είμαστε ένα τιμ. Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου είπαμε μαζί προχωράμε για το καλό του Άρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφορές. Για παράδειγμα ο Δημήτρης έχει διαφορετικές απόψεις αλλά είναι εδώ».

Μάλιστα, μετά τις διευκρινίσεις του Νίκου Λάσκαρη και τις απαντήσεις του σε όλα τα “καυτά” θέματα που απασχολούν τον κόσμο του Άρη, τον λόγο πήρε ο Παπακυριάκης, ο οποίος ήταν δίπλα του, και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Ο Νίκος είναι ανοιχτός σε κάθε team μπορεί να έρθει και να φέρει χρήματα».

Σε ερώτηση για τη μη καταβολή των οφειλόμενων, απάντησε: «Φαινόταν ανακολουθία αλλά δεν ήταν. Εγώ λέω στον Νίκο ότι πρέπει να κάνει λίγο πίσω. Να ξέρετε ότι ο Νίκος δεν έχει δεχθεί ούτε μία πρόταση πώλησης της εταιρίας. Κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του. Μέχρι στιγμής ο Νίκος έχει δώσει πολλά χρήματα, πληρώθηκαν παλιές οφειλές, έγινε μεταγραφική επένδυση, μετά ακολούθησε μια τέλεια χρονιά και η τρίτη ήταν πολύ κακή. Αυτή τη στιγμή για την πιάτσα έχουμε πρόβλημα. Τι έκανε όμως η πιάτσα – εννοώ τους μάνατζέρ κλπ..

Λειτουργεί έτσι γιατί πιστεύει στον Άρη, τον θέλει και τον χρειάζεται. Αν φέτος τα καταφέρουμε τότε μετά να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτή τη στιγμή από αυτούς που ασχολούνται με την ΚΑΕ Άρης, δε νομίζω ότι κοιμάται κανείς το βράδυ. Προσωπικά δουλεύω πάνω στο καλύτερο αλλά και στο χειρότερο σενάριο.

Μην βγάζουμε όμως σε καθημερινή βάση τα μάτια μας. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν το κεφάλι τους. Το μάνατζμεντ ήδη μας το έχει δώσει ο Νίκος. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται σύμπνοια και συναπόφαση. Χρειαζόμαστε και βοήθεια από ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και μιλάω για διάφορες ειδικότητες. Είμαστε κοντά στο να λύσουμε κάποια πράγματα. Όταν έχεις δέκα δραχμές και πρέπει να μοιράσεις τριάντα, θα πρέπει να προσέξεις πώς θα τα μοιράσεις και να καταλάβουν κι αυτοί που έχουν να εισπράξουν τα χρήματα».

Για τις σχέσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το κλίμα δυσφορίας που φέρεται να υπάρχει από τον Έλληνα τεχνικό, σημείωσε: «Ο Παναγιώτης είναι παράδειγμα για όλους μας. Έχει κλείσει τα αυτιά του, έχει στεγανοποιήσει την κατάσταση και θα έλεγα ότι έχει δείξει τον δρόμο. Έφτιαξε μια ομάδα και κάνει τη δουλειά του. Εγώ δεν μιλάω καθημερινά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη όπως εξάλλου δεν μιλούσα καθημερινά με κανέναν προπονητή. Ο Αρβανίτης και ο Μάνος Λάσκαρης, μιλώντας με τον Παναγιώτη δεν έχουν αντιληφθεί ότι είναι στα όριά του. Ο Παναγιώτης έχει δηλώσει ότι είναι Άρης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top