Δεν πήρε πιστοποιητικό ο Άρης, επαφές με ΕΕΑ

Η ΕΕΑ δεν παραχώρησε άδεια συμμετοχής στην Basket League στην ΚΑΕ Άρη, καθώς εκκρεμεί η υπόθεση του Σπύρου Μούρτου και η εξόφληση των χρεών.

Ο παίκτης έχει κάνει καταγγελία στην Επιτροπή ενώ οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως η υπόθεση του 30χρονου γκαρντ θα διευθετηθεί άμεσα.

Η ανακοίνωση:

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 1: ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ
2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2: ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
3. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2: ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
4. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ: ΚΑΕ ΑΡΗΣ
5. Άδεια 69Α
ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ANDREW L. BARROWAY (Άντριου Λ. Μπάρογουέι) (90%)

ΧΟΡΗΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης»

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε για το ζήτημα που προέκυψε λέγοντας πως:

“Η μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ έχει να κάνει με την υπόθεση του Σπύρου Μούρτου, με τον οποίο η ΚΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για την άμεση διευθέτηση της οφειλής. Δόθηκε προτεραιότητα στα ban της ΦΙΜΠΑ, εξ ου και το θέμα που προέκυψε.”

Βέβαια, αρκετοί έσπευσαν να τα βάλουν με την Επιτροπή που έχει συστήσει ο ΕΣΑΚΕ για να ελέγχει σε… πρώτο χρόνο τους φακέλους των ομάδων. Κι επειδή γίνεται πολύ συζήτηση στα social media προς λάθος κατεύθυνση να επισημάνουμε ότι:

Η ειδοποίηση της πλευράς του Μούρτου για μη τήρηση του διακανονισμού έγινε πριν από λίγες ημέρες και μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ να χορηγήσει άδεια στον Άρη.

Η αδειοδότηση από τον ΕΣΑΚΕ εξετάζει μόνο οφειλές της περασμένης σεζόν. Οφειλές μεγαλύτερου χρονικού βάθους εξετάζονται από την ΕΕΑ.

Πηγή: onsports.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top