Δριμεία απάντηση Τσαλώνη: «Να ανεβάσει το βίντεο του αγώνα το Αγρίνιο»

Ο προπονητής του Αγρινίου αναφέρθηκε κατά σειρά στις βολές που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι, τα προσωπικά φάουλ, το πόσο δύσκολο είναι να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα που είναι μακριά από την Μακεδονία, αλλά και για το ίδιο διαιτητικό δίδυμο που είχε συναντήσει στην εκτός έδρας νίκη στην Θεσσαλονίκη με τους Μαχητές, και το πως τον πλησίασε ο ένας, μιλώντας του για το πως είναι ενδεδυμένος.

 

Η απάντηση του κ.Τσαλώνη αναφέρει: “Άκουσα τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Αγρινίου και τις δηλώσεις του αθλητή τους για το χθεσινό παιχνίδι . Επειδή μας μπέρδεψαν λίγο ας αποφασίσουν οι φίλοι μας από το Αγρίνιο, αν τους αδίκησε η διαιτησία όπως λέει ο προπονητης τους για να καλύψει την ηττα της ομάδας του ή δεν ήταν ψύχραιμοι και εύστοχοι όπως λέει ο αθλητής τους . 
Και επειδή το χθεσινό αποτέλεσμα της ομάδας μας, ήταν μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια των αθλητών μας και του Προπονητή μας , δεν θα δεχθώ από κανέναν να μειώσει την τόσο σημαντική νίκη . 
Θα παρακαλέσω την ομάδα του Αγρινίου δημόσια να ανεβάσει το βίντεο του αγώνα έτσι ώστε να δει όλος ο κόσμος και να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη πως διαμορφώθηκε το χθεσινό αποτέλεσμα”. 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top