Δύο κρούσματα κορονοϊού στον Ηρακλή! Αναβλήθηκε η προπόνηση!

Ο κορονοϊός “χτύπησε την πόρτα” και του Ηρακλή, που ήταν μια απ’ τις ελάχιστες ομάδες της Α1 που μέχρι τώρα την είχε… “γλιτώσει”. Πλέον όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού σήμερα βρέθηκαν δύο κρούσματα σε παίκτες της ομάδας, κάτι που σήμανε συναγερμό, όπως είναι φυσικό, στο Ιβανώφειο! 

Η ομάδα επέστρεψε βράδυ Σαββάτου απ’ την Ολλανδία, όπου προφανώς και έγινε η “επαφή”, και το πρωί της Κυριακής ένας παίκτης εμφάνισε συμπτώματα. Έκανε τεστ και διαγνώστηκε θετικός. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση, ο παίκτης όπως είναι φυσικό έμεινε σε καραντίνα, και σήμερα το πρωί έκαναν τεστ και όλοι οι υπόλοιποι.

Εκεί βρέθηκε θετικός ακόμη ένας και όπως ήταν φυσικό η ανησυχία μεγάλωσε. Η προπόνηση που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 18:15 και μάλιστα χωρισμένη σε δύο γκρουπ, λόγω του πρώτου κρούσματος, αναβλήθηκε! Αύριο θα γίνουν νέα τεστ, όπως ορίζει το πρωτόκολλο και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα εξαρτηθεί η μετάβαση της ομάδας στην Αθήνα για τον αγώνα με το Λαύριο, την Τετάρτη στις 5. 

Θυμίζουμε ότι το πρωτόκολλο του πρωταθλήματος ορίζει αναβολή αγώνα εφ’ όσον υπάρξουν τρία κρούσματα σε αθλητές ή μέλη του τιμ της ομάδας. Αν παρ’ ελπίδα υπάρξει αύριο κι άλλο κρούσμα, τότε ο αγώνας θα αναβληθεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει, εκτός και αν ζητηθεί απ’ την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, αναβολή έτσι κι αλλιώς υπό το φόβο της διασποράς του ιού και με δεδομένο ότι μερικές φορές οι “φορείς” είναι ασυμπτωματικοί τις πρώτες ημέρες ή και σε όλον τον “κύκλο” του ιού.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αύριο το μεσημέρι, όταν και θα υπάρχουν τα αποτελέσματα των τεστ που θα κάνει όλη η ομάδα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top