Εφήβων: Η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Οι ομάδες και οι φίλαθλοι, ο κόσμος της πόλης, θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης της οποίας οικοδεσπότης είναι ο Δήμος Βόλου και θα χαιρετήσουν στην έναρξή της ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και εκ μέρους της FIBA o κομισάριος της διοργάνωσης, Πατρίκ Φλαμέντ.

Η παρουσίαση του σήματος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με πρωταγωνιστή τον Κένταυρο θα υπενθυμίσει σε όλους πως οι ρίζες της περιοχής χάνονται στην αρχαιότητα. Το ίδιο, με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο θα κάνει η «Αργώ», η οποία θα έχει το δικό της ρόλο στην τελετή έναρξης. Θα βρίσκεται εκεί, στα ίδια νερά από τα οποία ξεκίνησε κάποτε το μεγάλο της ταξίδι, όπως θα ξεκινήσουν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο τους ταξίδι οι αθλητές που θα κάνουν στο Βόλο τα πρώτα τους σταθερά βήματα στη μεγάλη σκηνή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην παραλία του Βόλου, στο Μνημείο Ηρώου στις 21.00, για να υποδεχθούμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων σε μια τελετή έναρξης με πολλά δρώμενα και θέαμα!

Πηγή: basket.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top